REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos verslas piktinasi negaunantis valstybės žadėtos paramos. Reikšdami pasipiktinimą, šią savaitę į gatves išėjo turizmo verslo atstovai.

Lietuvos verslas piktinasi negaunantis valstybės žadėtos paramos. Reikšdami pasipiktinimą, šią savaitę į gatves išėjo turizmo verslo atstovai.

REKLAMA

Paklausėme, ko ketina imtis naujasis ūkio ir inovacijų ministras Rimantas Sinkevičius.

Laba diena. Ministre, kaip čia nutiko? Šitoje pozicijoje ministravo jūsų sūnus Mindaugas, vėliau jūsų bendrapavardis Virginijus, jaunimas išsilakstė ir tenka jums stoti prie šitos vagos. Tai ką – jaunimas nieko nepadarė?

Sveiki, gyvi. Na, taip keistai sutapo, kad tų Sinkevičių, aš nežinau, Lietuvoj galbūt yra nemažai tų pavardžių, bet sutapo šiuo atveju, kad trys iš eilės, tai šiek tiek keistoka, bet negalėčiau pasakyti, kad prieš tai dirbę buvo labai blogi, nieko neveikė ir tiesiog politikos veteranai, reikia ateiti ir gelbėti situaciją.

Ne, taip nėra, tiesiog yra darbų tęstinumas, pradžia visada retai kada turi pabaigą, tie darbai, jie būtini tęsti. Iš kitos pusės, yra normalu, kad ministrai neužsisėdi, keičiasi, ir ta kaita, turbūt nereikėtų akcentuoti į pavardes, o reikėtų orientuotis į procesą. 

REKLAMA
REKLAMA

O kaip jūs žiūrite į tą faktą, kad jus paskyrė į šias ministro pareigas? Tai viso labo keli mėnesiai. Ar iš tiesų per tą laiką įmanoma kažką padaryti? 

REKLAMA

Na, vienas dalykas, šiek tiek įmanoma padaryti. Antras dalykas, šiek tiek, na, nereikėtų mąstyti, kad ką nors sugadinsi, kad išliktų ministerijoje tarnautojų stabilumas, politinė kryptis, pratęsti darbai.

Kaži ko nuveikti, sakykim, per tokį trumpą laiką, aš sutinku su jumis, kad lūkesčiai yra trims metams, o galimybės veikti – ne pilni pusė metų. Tai suprantama, bet kai ką teisine prasme, kai kurias vietas galima vis dėlto pagyvinti.

Visą pokalbį su ministru Rimantu Sinkevičiumi kviečiame žiūrėti vaizdo siužete.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų