REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viešojoje erdvėje pareigūną įžeidinėjusiam vyrui skirta 115 eurų bauda, praneša policija. 

Viešojoje erdvėje pareigūną įžeidinėjusiam vyrui skirta 115 eurų bauda, praneša policija. 

REKLAMA

„Teismo sprendimu interneto vartotojui skirta bauda už įžeidžiantį ir žeminantį komentarą apie Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūną ir jo šeimos narį. Komentarus apie policijos pareigūną vyras išsakė vieno iš Alytaus regiono portalų komentarų skiltyje.

Šių metų sausio 28 d. portale pasirodžius straipsniui „Sulaikyti du Alytaus policijos komisariato darbuotojai“, komentarų skiltyje atsirado komentarai, kuriuose naudojant užgaulius, žeminančius ir įžeidžiančius žodžius, menkinama pareigūno, bei Policijos sistemos reputacija. Taip pat, komentaruose pateikiami tikrovės neatitinkantys faktai apie pareigūno šeimos narį“, – praneša policija. 

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Imuniteto ir vidaus tyrimų skyriaus pareigūnai vykdydami pareigūnų apsaugos nuo galimo neteisėto poveikio priemones, surinkę visą reikalingą medžiagą, kreipėsi į teismą, prašydami nubausti įrašo autorių už įžeidžiančio ir žeminančio turinio komentarus viešoje erdvėje.

Birželio 4 d. Alytaus apylinkės teismo Prienų rūmų teismas pripažino 41-erių metų vyrą kaltu padarius pažeidimą numatytą Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 508 straipsnyje „Statutinio valstybės tarnautojo, karo policijos ar žvalgybos pareigūno garbės ir orumo pažeminimas“. Komentaro autoriui skirta 115 eurų bauda. Nutarimas per 20 kalendorinių dienų gali būti skundžiamas“, – rašoma policijos pranešime. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų