REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdos rajone ieškota mergina rasta savo bute: įvyko konfliktas su sugyventiniu

atnaujinta 06:21 val.

Klaipėdos rajone naktį į trečiadienį ieškota galimai jėga į automobilį įsodinta mergina rasta gyva ir sveika savo bute Klaipėdoje.

Klaipėdos rajone naktį į trečiadienį ieškota galimai jėga į automobilį įsodinta mergina rasta gyva ir sveika savo bute Klaipėdoje.

REKLAMA

Kaip pranešė uostamiesčio policija, pirminiais duomenimis, įvyko konfliktas su sugyventiniu.

Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovė Andromeda Grauslienė Lietuvos radijui patvirtino, kad mergina ir jos sugyventinis apklausiami, pradėtas tyrimas dėl neteisėto laisvės atėmimo.

„Šiuo metu abu asmenys, tiek mergina, tek jos sugyventinis, yra komisariate, vykdomos apklausos, pirminiai duomenys rodo, kad tarp sugyventinių kilo konfliktas automobilyje. Mergina iš automobilio išlipo, vyras ją į automobilį atgal jėga įsisodino, ką ir matė liudininkas. Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas dėl neteisėto laisvės atėmimo “, – trečiadienio rytą sakė A. Grauslienė.

Antradienį apie 16 val. bendruoju pagalbos telefonu sulaukta merginos skambučio, kuriuo ji šaukėsi pagalbos. Netrukus pokalbis nutrūko, o telefonas buvo išjungtas.

REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnai nustatė, kad skambinta iš Mazūriškių kaimo Klaipėdos rajone.

Nuvykus į įvykio vietą bei atlikus operatyvinius veiksmus, nustatytas liudininkas. Jis nurodė, kad privažiavus juodos spalvos automobiliui, galbūt „Mercedes“ markės, vaikinas jėga įsisodino maždaug 20–22 metų vidutinio kūno sudėjimo, šviesių rudų plaukų merginą. Ji dėvėjo pilkos spalvos palaidinę ilgomis rankovėmis.

Pareigūnams nuolat skambinant numeriu, iš kurio šauktasi pagalbos, po kelių valandų pavyko su mergina susisiekti. Ši, pasakiusi kad jai viskas gerai, padėjo ragelį. Telefonas vėl buvo išjungtas.

Antradienio vakarą minėto automobilio ieškojo gausios policijos pajėgos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų