REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį sekmadienį TV3 savo žiūrovus kviečia išvysti ilgai laukto projekto „Lietuvos talentai. Supervaikai“ superfinalą, kuriame pasirodys ne tik praėjusių finalų dalyviai, bet ir tie, kurie gavo ypatingus „auksinius mygtukus“.

Jau šį sekmadienį TV3 savo žiūrovus kviečia išvysti ilgai laukto projekto „Lietuvos talentai. Supervaikai“ superfinalą, kuriame pasirodys ne tik praėjusių finalų dalyviai, bet ir tie, kurie gavo ypatingus „auksinius mygtukus“.

REKLAMA

Projekto nugalėtojui atiteks ne tik šlovė ir pripažinimas, bet ir 10 tūkst. eurų. Suma iš tiesų įspūdinga, todėl stengtis tikrai yra dėl ko.

Nugalėtojas šiandien priklausys tik nuo žiūrovų – juo taps daugiausiai palaikymo sulaukęs šou dalyvis. Teisėjai Neringa Čereškevičienė, Justinas Jankevičius ir Marijus Mikutavičius lemiamos kovos metu turės tik patariamąjį balsą.

„Lietuvos talentai. Supervaikai“ scenoje pasirodys 10 bilietus į superfinalą iškovojusių dalyvių. Keturi iš jų nedalyvavo tiesioginiuose finaluose, nes pelnė „auksinį mygtuką“ ir be kovos pateko į superfinalą. Tai – „Modus dance children“, Goda Pučkutė, Jonas Vozbutas ir Diana Rekel. 

REKLAMA
REKLAMA

Scenoje taip pat savo talentus demonstruos Paulius Rimeikis, Tėja ir Deimantė, Kristina Bujanauskaitė, „Smaragdo miesto žonglierės“, Aurėja Šedbaraitė ir šokių kolektyvas SFINX.

REKLAMA

Pirmieji ant scenos lipo SFINX. Jaunasis kolektyvas žiūrovus bei komisijos narius sužavėjo energingu šokiu.

„Laikausi tos pačios nuomonės. Manau, kad jus prisideda prie šokių populiarinimo Lietuvoje“, – sakė J. Jankevičius.

Antrieji ant scenos žengė šokių kolektyvas „Modus dance children“

„Jūs vaikai esate labai šaunūs. Kiekvieną kartą labai nustebinate“, – kalbėjo M.Mikutavičius

„Nesigailėjau nei minutės, kad paspaudžiau „auksinį mygtuką“. Jūs degate viena ugnimi“, –  tikino N. Čereškevičienė.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiosios ant scenos lipo „Smaragdo miesto žonglierės“. Merginos nepabūgo ir ant scenos žongliravo su ugnimi. 

„Aš neslėpsiu, jūs esate vienos iš mano favoričių šiame finale. Jūs su vadove esate atradusios kažkokį raktą. Jūs skleidžiate kažkokią žinutę“, –  tikino N. Čereškevičienė

Kiek anksčiau J. Jankevičius buvo sukritikavęs šias merginas, tačiau dabar tikino, kad jo nuomonė pasikeitė. Jam labai patiko merginų šis pasirodymas.

Ketvirtoji ant scenos žengė šokėja Diana Rekel. Ši mergina gavo „auksinį mygtuką“ ir iš karto pateko į didįjį finalą. Ant scenos netrūko ir vaidybinių elementų, ir specialiųjų efektų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Wow. Tai buvo įspūdinga. Kai tu pradėjai šokt, aš pagalvojau, kad E.Kerpė pradėjo šokti“, – kalbėjo J. Jankevičius.

„Manau, kad nebuvo neįmanoma tavyje neįžvelgti talento. Tu turi vaikišką gerą pasaulį. Aš linkiu, kad tai neštum visą gyvenimą. Ačiū tau labai“, –  džiaugėsi M. Mikutavičius.

„Aš mačiau spektaklį. Aš mačiau tikrą artistę ant scenos“, –  pridėjo N. Čereškevičienė.

Penktasis ant scenos lipo Paulius Rimeikis. Jis klausytojus nudžiugino krištoliniu balsu.

„Man atrodo, kad tu stipriai patobulinai šį kūrinį. Iš tikrųjų tu nuostabiai padirbėjai. Aš neturiu žodžių. Džiaugiuosi, ačiū, kad mane pakvietėte į šitą renginį“,– džiaugėsi N. Čereškevičienė.

REKLAMA

Šeštoji žengė Aurėja Šedbaraitė. Pasirodymo metu netrūko akrobatinių triukų. Mergina be baimės rodė talentą ir virš scenos demonstravo savo plastiškus judėsius.

„Man atrodo, kad Aurėja yra pavyzdys. Ačiū tau labai“, –  sakė M.Mikutavičius.

Septintosios ant scenos lipo šokėjos Tėja ir Deimantė. Čia netrūko ne tik įspūdingų šokių judesių, bet ir specialiųjų efektų.

„Merginos, jūs verčiate žmonės šypsotis. Jūs net tik, kad linksmai atrodote, tačiau atliekate velniškai viską gerai. Ačiū jums labai“, –  džiaugėsi M. Mikutavičius.

Aštuntasis ant scenos lipo žmogus, kuris gavo auksinį mygtuką. Tai yra Jonas Vozbutas, o jo talentas yra groti akordeonu.

REKLAMA

„Aukščiausias lygis, ponas. Ačiū jums labai“, – nedaugžodžiavo J. Jankevičius.

Devintoji ant scenos lipo Kristina Bujanauskaitė. Mergina pademonstravo nepaprastus lankstumo sugebėjimus bei akrobatinius judesiu.

„Man atrodo, kad tai yra menas. Jeigu sugebate žiūrovui pabudinti tokius jausmus, fantastika“, – tvirtino J. Jankevičius.

Paskutinė ant scenos žengė dainininkė Goda  Pučkutė. Mergaitė atliko dainą, kurios skleidžiama žinutė, jog į gyvenimą reikia žiūrėti su šypsena.

„Man atrodo, kad tu gražinsi miuziklą į vietą. Tu esi miuziklas. Tu užkariausi Brodvėjų ir parveši jį į Lietuvą“, – kalbėjo J. Jankevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų