REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kad jau driokstelėjo skandalas, tai driokstelėjo. Gal jau tikrai karantino pabaiga, kad ir vėl pirmuose puslapiuose tauta aptarinėja Gražulio pajėgumus su jaunomis moterimis“, – juokauti bando Seimo narys Petras Gražulis.

„Kad jau driokstelėjo skandalas, tai driokstelėjo. Gal jau tikrai karantino pabaiga, kad ir vėl pirmuose puslapiuose tauta aptarinėja Gražulio pajėgumus su jaunomis moterimis“, – juokauti bando Seimo narys Petras Gražulis.

REKLAMA

P. Gražulis laidoje „Prieš srovę“ pabandys atvirai prisiminti ir papasakoti, kas nutiko tą kovo 15-ąją sodyboje Vosyliukų kaime, Nendrių gatvėje. Kriminalinė orgija su grupiniais išprievartavimais? O galbūt tai – kaip sako pats P. Gražulis – klasikinis politinis susidorojimas?

Politikas kaltinimas rimtu seksualiniu nusikaltimu – esą kartu su kitu vyru jis Trakų rajone, Vosyliukų kaime, sodyboje apsvaigino ir išžagino 35-erių moterį. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kas galėjo būti ta moteris?

Man ateina į galvą viena moteris, bet aš jos negaliu įvardinti, nes paskui gali būti kaip šmeižtas ir panašiai. Toks variantas yra, bet nesakyčiau, kad ji kombinavo kažką. Mes normaliai bendravome. Bet, kad tarp mūsų būtų seksas ar kažkas, to nebuvo. Bet kaip gali žmogui tokie dalykai ateiti į galvą, aš nesuvokiu, bet jeigu už jos kažkas nestovi. Negaliu suprasti, ar natūraliai tas žmogus galėtų taip elgtis.

REKLAMA
REKLAMA

Tai gal jūs kokią moterį atstūmėte?

Tikrai ne. Bet pasakysiu, ar reikia tokio amžiaus vyrui moterį prievartauti? „Facebook“ ir visur rašo: „aš pasikarsiu, jei tu nebendrausi ir neatsakysi“. Jei taip reiktų moters, tai tikrai susirastum ją.

REKLAMA

Tai jums nėra problema susirasti moterį?

Manau, kad daugeliui vyrų tai nėra problema. Bet turėjau Birutės atvejį ir jau labai atsargiai žiūriu į moteris, kad, neduok Dieve, nepasikartotų ta situacija. Esu jau gyvenimo pamokytas.

Bet jūs atsakykite tiesiai šviesiai, ar buvo toks įvykis tą dieną, ar nebuvo?

Telefone pažiūrėjau išklotines, kad su draugais sėdėjome kavinėje prie Seimo ir  21 val. apmokėjau sąskaitą. Po to, apie 21.15 val. išvažiavau, nes pažįstami šventė savo gimtadienį, kepė lauke šašlykus, tai aš kažkiek laiko dar pasėdėjau su jais.

REKLAMA
REKLAMA

Mes su šeima nuomojame tą sodybėlę Vosyliukų kaime ir ten nuvažiavau. Tie patys kaimynai ten per tvorą šventė savo gimtadienį ir kepė šašlykus.

O kur jūs nakvojot tą naktį?

Sodybėlėje...

Visą interviu žiūrėkite antradienį laidoje „Prieš srovę“ 19.30 val. per TV3!

 

Policija atlieka ikiteisminį tyrimą dėl galimo išžaginimo

Policija nuo kovo 25 dienos atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Baudžiamojo kodekso 149 straipsnį 1 dalį dėl išžaginimo. Šiuo metu prokurorai ir pareigūnai aiškinasi šio įvykio aplinkybes.

Kovo 25 dieną policijai pareiškimą parašė 35 metų moteris, kuri tikino, kad ją kovo 15 dieną, apie 23 val. Vosyliukų kaime, Nendrių gatvėje apsvaigino ir išžagino du vyrai. Moteris policijai nurodė, kad ją esą žagino P. Gražulis ir dar vienas 35 metų vyras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Policija pranešė, kad dėl šio įvykio atliekamas ikiteisminis tyrimas: „Atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 149 straipsnį 1 dalį, bet įtarimai kol kas niekam nepareikšti. Pareigūnai šiuo metu aiškinasi. Pareiškimas buvo gautas, atliekamas ikiteisminis ir bus nustatytos visos aplinkybės“, – tv3.lt teigė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja.

Policijos įvykių suvestinėje apie šį įvykį skelbiama nebuvo. Pagal Baudžiamojo kodekso 149 straipsnį 1 dalį, kas lytiškai santykiavo su žmogumi prieš šio valią panaudodamas fizinį smurtą ar grasindamas tuoj pat jį panaudoti, ar kitaip atimdamas galimybę priešintis, ar pasinaudodamas bejėgiška nukentėjusio asmens būkle, baudžiamas laisvės atėmimu iki septynerių metų.

REKLAMA

Prokuratūra: bus sprendžiama dėl tolimesnių veiksmų

Vilniaus apygardos prokuratūra informavo naujienų portalą tv3.lt, kad kovo 25 d. pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 149 str. 1 d. (Išžaginimas).

„Šiuo metu atliekami proceso veiksmai, siekiant nustatyti, ar buvo padaryta nusikalstama veika. Įtarimai šiame tyrime niekam nepareikšti. Ikiteisminiam tyrimui vadovauja Vilniaus apygardos prokuratūros prokuroras, jį atlieka Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai. Įvertinus ikiteisminio tyrimo metu gautus duomenis, bus sprendžiama dėl tolimesnių veiksmų“, – tv3.lt pranešė generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Gintarė Vitkauskaitė-Šatkauskienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų