REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvą pasiekė 30 tonų apsaugos priemonių medikams

papildyta 18.52 val.

Ketvirtadienį Lietuvą pasiekė dar daugiau kaip 30 tonų apsaugos priemonių medikams.

Ketvirtadienį Lietuvą pasiekė dar daugiau kaip 30 tonų apsaugos priemonių medikams.

REKLAMA

Premjeras Saulius Skvernelis feisbuke pranešė, kad lėktuvu iš Kinijos į Kauną atskraidinta apsauginių akinių, vienkartinės medicininės aprangos, vienkartinių kepuraičių, batų apsaugų ir pirštinių.

Vėliau Sveikatos apsaugos ministerija vėliau pranešė, kad ketvirtadienį pavakarop Kauno oro uoste nusileido lėktuvas, atgabenęs daugiau nei 37 tonas asmens apsaugos priemonių.

Apsaugos priemonės Lietuvą pasiekė padedant Susisiekimo ministerijai, o į ligonines juos išvežioja valstybės įmonė „Lietuvos paštas“.

Gautos apsaugos priemonės skirtos Santaros klinikų, Kauno klinikinės ligoninės, Klaipėdos universitetinės ligoninės, Respublikinės Panevėžio ligoninės ir Respublikinės Šiaulių ligoninės medikams, 5 didžiųjų miestų greitosios medicinos pagalbos stočių medikams, taip pat medikams, dirbantiems savivaldybių įsteigtuose mobiliuosiuose punktuose.

REKLAMA
REKLAMA

Vyriausybė anksčiau yra skelbusi, kad Kinijoje iš viso užsakyta 1,8 mln. respiratorių, 5,7 mln. veido kaukių, 1,8 mln. vienkartinių kepuraičių, 0,8 mln. apsauginių akinių, 1,8 mln. vienkartinių chalatų, per 1 mln. apsauginių kombinezonų su gobtuvu, 15 mln. vienkartinių pirštinių, 3,6 mln. antbačių.

REKLAMA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų