REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 ir „Išsipildymo akcija“ skuba į pagalbą Lietuvos medikams – nupirko 5 tūkst. 3 kategorijos respiratorių, kurie jau sekmadienį pasieks ligonines.

TV3 ir „Išsipildymo akcija“ skuba į pagalbą Lietuvos medikams – nupirko 5 tūkst. 3 kategorijos respiratorių, kurie jau sekmadienį pasieks ligonines.

REKLAMA

„Daugelis medikų dirba pragariškomis sąlygomis. Jiems būtina padėti dabar. TV3 televizija ir „Išsipildymo akcija“ sugebėjo gauti respiratorius šiandien“, – pasakojo TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

Per trumpą laiką L. Blaževičiūtė sulaukė virš 100 žinučių ir skambučių, kuriais prašoma padėti ir suteikti būtinų apsaugos priemonių.

„Tai parodo, kad medikams pagalbos reikia čia ir dabar. Galvosime, kaip toliau spręsti šitą problemą“, – tvirtino L. Blaževičiūtė.

Kaip sako TV3 generalinė direktorė, priemonių poreikis yra milžiniškas, tad skiriami 5 tūkst. respiratorių tik „lašas“ jūroje, tačiau, anot L. Blaževičiūtės, TV3 ir „Išsipildymo akcija“ organizuoja dar vieną respiratorių partiją.

REKLAMA
REKLAMA

Vienai įstaigai skirta iki 500 vienetų, jos medikus pasieks iškart, sekmadienį.

5000 vienetų respiratorių Lietuvos medikams TV3 televizija ir „Išsipildymo akcija“ išdalino per 10 minučių. Tai rodo, kad medikai dirba plikomis rankomis ir jiems turime padėti DABAR.

REKLAMA

RYT galime gauti dar 5000 3 kategorijos respiratorių. Pirmai partijai naudojome per „Išsipildymo akciją“ surinktus pinigus. Dabar ieškome fondų ar didelių įmonių, kurios gali prisidėti prie antro pirkimo. JURIDINIUS ASMENIS, kurie nori prisidėti, prašome paskambinti telefonu +370 600 69554 arba parašyti SMS – paskambinsime Jums.

Kadangi dėl pagalbos prašančių medikų skambučių gausos užlūžo telefono linijos, respiratorius norinčius gauti gydymo įstaigų atstovus prašome rašyti el. paštu [email protected]. Nurodykite savo kontaktus ir su kokiu kiekiu galite išsiversti artimiausias kelias dienas – kol ateis valstybės siuntos.

REKLAMA
REKLAMA

TV3 „Išsipildymo akcija“ – didžiausias televizijos paramos projektas, gyvuojantis nuo 2003 metų. Per akcijos gyvavimo metus geros valios žmonės paaukojo daugiau nei 9 milijonus eurų. Už šias lėšas vaikų globos namų auklėtiniai ir likimo nuskriausti vaikai gavo būtiniausią pagalbą: jiems nupirkta vaistų, medicinos įrangos, atliktos operacijos, suteikta reabilitacija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų