REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienio ryte naujienų portalą pasiekė anoniminis laiškas, kuriame rašoma, kad vairuotojai į Migracijos departamentą atvyksta prieš tai lankęsi COVID - 19 epicentrų.

Antradienio ryte naujienų portalą pasiekė anoniminis laiškas, kuriame rašoma, kad vairuotojai į Migracijos departamentą atvyksta prieš tai lankęsi COVID - 19 epicentrų.

REKLAMA

Laiške rašoma taip:

„Norime informuoti apie situaciją, kuri šiuo metu vyksta Migracijos departamente Vilniaus skyriuje, adresu Naugarduko g. 100. Šiuo metu yra tokia situacija, kad asmenys, t.y. tolimųjų krovinių vežimo transporto priemonės vairuotojai, grįžę iš vadinamųjų ligos COVID - 19 epicentrų t.y. Vokietija, Ispanija, Italija, šiomis dienomis, net jau kai yra įvestas karantinas daugelyje ES šalių, sėkmingai eina į Migracijos departamento Vilniaus skyrių, teikti dokumentus dėl leidimo laikinai gyventi ar nacionalinės D vizos.

Įstaigos valdžia yra saviizoliacijoje t.y. dirba užsidarę savo kabinetuose, o paprastos specialistės yra toliau priverstos aptarnauti galimai sergančius asmenis. Šios dienos situacija: skambina Ukrainos pilietis, kuris dirba vairuotoju, grįžo iš Vokietijos „būsiku" su kitais 8 asmenimis. Džiaugiasi, kad jam pavyko „peršokti" sienų uždarymą ir ketina eiti į Migracijos departamentą. Kas gali tai suvaldyti?"

REKLAMA
REKLAMA

Migracijos departamento direktorė Evelina Gudzinskaitė naujienų portalui komentavo, kad šiuo metu Migracijos departamentas ėmėsi tokių apsaugos priemonių: darbuotojai turi dezinfekcinio skysčio ir jį naudoja, patalpos nuolat dezinfekuojamos, tarp specialistų ir atvykusių žmonių yra palaikomas fizinis atstumas, bet planuojama montuoti ir pertvaras. 

REKLAMA

Pasak jos, į Migracijos departamento patalpas įleidžiami tik tie klientai, kurie yra užsiregistravę, taip pat neįleidžiami tie asmenys, kurie išoriškai atrodo sergantys.

Visgi, ji patikino, kad vilkikų vairuotojai į aptarnavimo salę įleidžiami.

Susiduriate su panašia situacija? Praneškite mums.

TURI NUOTRAUKŲ AR VIDEO MEDŽIAGOS ŠIA TEMA?
Atsiųsk mums!
SIŲSTI

Dėkojame! Medžiaga sėkmingai išsiųsta redaktoriui.

Peržiūrėjus, ji bus patalpinta į straipsnį.

SIŲSTI
arba
PRIDĖTI
Klaida: nuotrauka, kurią bandote įkelti, užima per daug vietos ... (kažkas panašaus)
Įkelkite savo turimas nuotraukas ar video medžiagą ir nurodykite savo kontaktinius duomenis, kad prireikus galėtume su jumis susisiekti.
PUBLIKUOTI
PUBLIKUOTI

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų