REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienio rytą eismo sąlygas Lietuvoje sunkina stiprūs vėjo gūsiai, įspėja Automobilių kelių direkcija.

Trečiadienio rytą eismo sąlygas Lietuvoje sunkina stiprūs vėjo gūsiai, įspėja Automobilių kelių direkcija.

REKLAMA

Vairuotojams patariama laikytis didesnio nei įprasta saugaus atstumo, ties posūkiais pasirinkti saugų greitį.

6 val. duomenimis, Lietuvoje dėl buvusio ar besitęsiančio lietaus valstybinės reikšmės kelių dangos šlapios.

Didžiojoje šalies dalyje, išskyrus šiaurinę dalį ir Klaipėdos apskritį, lietus, vietomis dulksna. Oro temperatūra siekia nuo 4 iki 6 laipsnių šilumos.

Trečiadienį atmosferos slėgis kils, debesys plonės, o smarkus vakarų vėjas debesų apklotą kaip reikiant sudraskys, gali ir saulė nušvisti. Visgi rytinėje šalies dalyje bus ir lietaus, ir sniego papliūpų. Yra net perkūnijos tikimybė.

Dieną debesys sklaidysis, vakaruose pro pragiedrulius nušvis saulė, bet šalies rytuose ir palis, ir pasnigs, be to, antroje dienos pusėje vėjas sustiprės vėl. Naktį vyraus 1–3, dieną 3–5 laipsniai šilumos, tik pajūryje nuolat bus 5–6 laipsniai šilumos.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienio naktį vietomis, daugiausia rytinėje šalies dalyje, truputį pasnigs, dieną kritulių nenumatoma, orai bus šviesūs, su saulės spinduliais. Naktį bus nuo 1 laipsnio šalčio iki 1, prie jūros 3 laipsnių šilumos, dieną vyraus 2–4, prie jūros bus apie 6 laipsnius šilumos. Vis dar bus vėjuota.

Penktadienį vis dar bus vėjuota, naktį sulauksime negausios dulksnos, dieną kritulių tikimybė nedidelė. Naktį vyraus 3–4, dieną 4–5 laipsniai šilumos, prie jūros dar daugiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų