REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

SĮ „Susisiekimo paslaugos“ informuoja, kad numatomi tam tikri viešojo transporto eismo organizavimo pakeitimai.

SĮ „Susisiekimo paslaugos“ informuoja, kad numatomi tam tikri viešojo transporto eismo organizavimo pakeitimai.

REKLAMA

Nuo sausio 22 d. dėl Žirnių – Minsko pl. – Liepkalnio g. sankryžos rekonstrukcijos darbų 2-ojo maršruto autobusai kursuodami link Stoties stotelėje Karaimų kapinės nebestos, nes ji patenka į darbų vykdymo zoną. Keleivių prašoma naudotis artimiausiomis stotelėmis – Tyzenhauzų, kuri yra apie 350 m nuo Karaimų kapinės stotelės, einant Oro uosto kryptimi, arba Žirnių už maždaug 440 m, einant Stoties kryptimi.

Taip pat nuo sausio 25 d. laukia pokyčiai tam tikrų viešojo transporto maršrutų eismo organizavime:

· Bus koreguojami 16-ojo, 58-ojo ir 61-ojo maršrutų autobusų tvarkaraščiai.

· 25-ojo autobusų maršruto trasa pratęsiama iki Vaidotų. Atvykę iki Vytauto Andriaus Graičiūno stotelės autobusai toliau važiuos Statybininkų ir Krantinės gatvėmis iki Vaidotų stotelės, o papildomai stos Šaltinio (Krantinės g., Vaidotų kryptimi) ir Vaidotų (Krantinės g.) stotelėse bei naujai įrengtose Vytauto Andriaus Graičiūno (V. A. Graičiūno g.) ir Pagal pareikalavimą (Statybininkų g.) stotelėse. Atsižvelgiant į šiuos pokyčius, keisis 25-ojo maršruto autobusų eismo tvarkaraštis.

REKLAMA
REKLAMA

51-ojo autobusų maršruto trasa pratęsiama iki Pagirių. Atvykę iki stotelės Daniliškės autobusai toliau važiuos Jaunystės gatve iki stotelės Pagiriai, o taip pat papildomai stos stotelėje Pagiriai bei naujai įrengtose stotelėse Daniliškės (J. Tiškevičiaus g., Pagirių kryptimi), Degučių bei Jaunystės (Jaunystės g., abiem kryptimis). Dėl šių pokyčių bus koreguojamas ir 51-ojo maršruto autobusų eismo tvarkaraštis.

REKLAMA

Atsižvelgiant į gyventojų, mokymo įstaigų bei įmonių pateiktus prašymus bus koreguojami 28, 33 ir 87 autobusų maršrutų tvarkaraščiai.

Nauji šių autobusų maršrutų tvarkaraščiai interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt skelbiami nuo sausio 21 d.

Informacija apie viešojo transporto darbą ir pakeitimus pateikiama interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt, socialiniame tinklalapyje www.facebook.com/susisiekimo.paslaugos, mobiliaisiais telefonais (m.stops.lt) bei darbo valandomis teikiama telefonu (8 5) 210 7050.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų