REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujųjų metų sutiktuvės Vilniuje neramios – policija buvo kviečiama į girtų vairuotojų sukeltas avarijas, muštynes, pranešta ir apie nuo pirotechnikos skaudžiai nukentėjusius asmenis.

Naujųjų metų sutiktuvės Vilniuje neramios – policija buvo kviečiama į girtų vairuotojų sukeltas avarijas, muštynes, pranešta ir apie nuo pirotechnikos skaudžiai nukentėjusius asmenis.

REKLAMA

Iš karto po vidurnakčio, policija iškviesta į visai šalia Katedros aikštės esančią Žygimantų gatvę. Girtas „VW Golf“ vairuotojas sukėlė nedidelę avariją, tačiau su policija bendrauti nepanoro, todėl paspruko.

„Hyundai“ vairuotojas buvo išlipęs iš automobilio, pastatyto netoli stotelės – vairuotojas galbūt stebėjo naujamečius fejerverkus, kai su „VW Golf“ atvažiavusi kompanija bandė pastatyti automobilį. VW vairuotojui nepasisekė – važiuodamas atbulas trinktelėjo į „Hyundai“. Labiau apgadintas buvo „VW Golf“. Pastarojo vairuotojas kliudyto automobilio savininkui iš karto pareiškė: „susitarsim“.

„Hyundai“ vairuotojas suprato, kad kaltininkas girtas, todėl paskambino policijai. Tai pamatę jaunuoliai paspruko palikę VW. Šiame automobilyje liko nemažai alkoholio.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus pareigūnai sulaikė pabėgusį vairuotoją: jam buvo nustatytas 1,22 prom. girtumas. Be to paaiškėjo, kad vaikinas neturi vairuotojo pažymėjimo: jo niekad ir nėra turėjęs. Baudžiamoji byla už lengvą girtumą negresia, tačiau gali būti konfiskuotas pažymėjimo neturinčio pažeidėjo automobilis. VW išvežtas į policijos saugomų automobilių aikštelę.

REKLAMA

Maždaug 2 valandą nakties buvo praneša, kad Kalvarijų ir Žvalgų gatvių sankryžoje „Audi“ rėžėsi į stulpą. Liudininkai tikino, kad labai girtas vairuotojas po avarijos tiesiog užmigo ant vairo.

Atvažiavę policijos pareigūnai rado gatvės viduryje sudaužytą automobilį ir jo vairuotoją. Greitai prikeltas jaunas vyras buvo girtas, tačiau nesužeistas, medikų jam neprireikė. Į alkoholio matuoklį avarijos kaltininkas įpūtė 1,85 prom. Tai vidutinis girtumas ir vien už tokį girtumą bus keliama baudžiamoji byla.

Nulaužus šviesoforo stulpą sankryžoje išsijungė visi šviesoforai. Nelaukę atsakingų tarnybų, eismo schemą nubraižę policininkai patys patraukė į šoną stulpą ir suniokotą šviesoforą.

Naktį policija buvo kviečiama į įvairias muštynes, daugiausia jų kilo baruose. Minties gatvėje per Naujametę naktį buvo užpultas ir labai žiauriai sumuštas vyras – dėl jo gyvybės kovoja medikai. Labai skaudžiai vienas vyras nukentėjo nuo petardos. Pranešta, kad Justiniškėse Taikos gatvėje rankoje sprogusi petarda nutraukė vyrui du pirštus. Vėliau buvo gautas pranešimas apie dar vieną incidentą su šventiniais sprogmenimis. Antrajam vyrui pasisekė – sprogimas jam tik nesmarkiai apdraskė ranką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų