REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidentas Gitanas Nausėda teigia, kad Jaroslavo Narkevičiaus buvimas susisiekimo ministro pareigose diskredituoja Vyriausybę. 

Prezidentas Gitanas Nausėda teigia, kad Jaroslavo Narkevičiaus buvimas susisiekimo ministro pareigose diskredituoja Vyriausybę. 

REKLAMA

Vyriausybė turi suprasti, kad laikydama šitą ministrą toliau, ji diskredituoja ne ką nors kitą, o pati save“, – antradienį per spaudos konferenciją Utenoje sakė valstybės vadovas.

Jis taip pat pareiškė susidaręs įspūdį, kad realiai Susisiekimo ministerijai vadovauja ne J. Narkevičius, o Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos lyderis Valdemaras Tomaševskis.

„Manau, kad pono J. Narkevičiaus problema yra ta, kad apskritai aš kartais galvoju, ar yra toks ministras J. Narkevičius. Man atrodo, kad yra ministras kita pavarde, kuris net ir duoda nurodymus, kad ponui Narkevičiui šnekėti, kad tylėti“, – tvirtino G. Nausėda.

Jis pareiškė neleisiąs valdantiesiems pamiršti susisiekimo ministro klausimo.

„Dėl šito ministro aš tikrai klausimo nenuleisiu žemyn, jis turi būti sprendžiamas“, – sakė G. Nausėda.

REKLAMA
REKLAMA

Prezidentas prieš kurį laiką J. Narkevičių paragino trauktis iš pareigų, nes šis prarado pasitikėjimą.

J. Narkevičius sulaukė kritikos dėl „Lietuvos pašto“ valdybos atleidimo, kai kurių kelių finansavimo ir gyvenimo Seimo viešbutyje aplinkybių.

REKLAMA

J. Narkevičius sako, kad prieš jį vykdomas organizuotas puolimas, kuris prasidėjo, kai jis ėmė domėtis „Lietuvos pašto“ ir „Lietuvos geležinkelių“ problemomis.

J. Narkevičių į susisiekimo ministro pareigas delegavo Lietuvos lenkų rinkimų akcija-Krikščioniškų šeimų sąjunga, šiemet po prezidento rinkimų prisidėjusi prie valdančiosios koalicijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų