REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ši istorija, nutikusi kauniečiui Romui (vardas pakeistas), tokia delikati ir intymi, kad dažniausiai vyrai būna linkę garsiai apie tokius dalykus nekalbėti. Juo labiau viešai, per televiziją, visai Lietuvai. Tačiau Romui labai skaudu, būtent dėl to vyras nusprendė laidoje „Prieš srovę“ paviešinti tai, kas jam atsitiko.

Ši istorija, nutikusi kauniečiui Romui (vardas pakeistas), tokia delikati ir intymi, kad dažniausiai vyrai būna linkę garsiai apie tokius dalykus nekalbėti. Juo labiau viešai, per televiziją, visai Lietuvai. Tačiau Romui labai skaudu, būtent dėl to vyras nusprendė laidoje „Prieš srovę“ paviešinti tai, kas jam atsitiko.

REKLAMA

„Man gydytojas žadėjo sugrąžinti vyriškas galias, sakė, kad po operacijos vėl galėsiu džiaugtis vyriškais malonumais, o vietoje to netekau ne tik sveikatos, bet ir dvidešimt metų jaunesnės mylimosios“, – šiandien skundžiasi Romas.

74 metų vyras daug atiduotų, kad tuomet prieš dvejus metus nebūtų susigundęs medicinos siūloma, tūkstančius eurų kainuojančia galimybe susigrąžinti dėl amžiaus ir ligų prarastą vyriškumą. Be to, tuo metu vyras turėjo ir 19 metų jaunesnę mylimąją.

„Koks vyras, jei ne vyras – po prostatos operacijos labai viskas sumenksta. Kokia moteris norės draugauti su vyru, kuris ne vyras?“, – laidoje „Prieš srovę“ aiškino Romas.

REKLAMA
REKLAMA

Romas sako, kad prie gydytojų, kurie vyrams žada grąžinti vyriškus pajėgumus, eilės išsirikiavusios. Nors vyrai garsiai apie tokius dalykus nelinkę kalbėti ir laiko tai didžiausioje paslaptyje. Romas šiandien nenori būti atpažintas gatvėje. Pasak vyro, iš jo juokiasi net teisme, kai jis pasakojo, kad po tos vadinamos „vyriškumo sugrąžinimo“ operacijos jis vos nenumirė.

REKLAMA

„Man pačiam buvo gėda prieš visus gydytojus, personalą. Prisidaręs, kaip sakant, senelis bėdą tokią. Gėda buvo, gėda buvo prieš visus. 34 paras ligoninėje – čia juk nesąmonė. Pagal urologo sakymą – šiandien padarysim, rytoj sugyja viskas“, – laidoje pasakojo Romas.

Tačiau vietoje žadėtų vyriškų malonumų, Romas po operacijos jautė tik didžiulį skausmą ir nieko daugiau. Romas kentėjo didžiulius skausmus, saujomis gėrė jam išrašytus vaistus ir laukė žadėto pagerėjimo. O jo kaip nebuvo, taip nebuvo.

REKLAMA
REKLAMA

„Meldžiau Dievo tik vieno – kad skausmai greičiau liautųsi. Meilės malonumai man jau neberūpėjo“, – šiandien prisimena Romas.

Romas ne vieną kartą važiavo į Vilnių pas jį operavusį gydytoją, tačiau šis vis ramino Romą, kad viskas bus gerai. Tačiau po operacijos praėjus mėnesiui Romui pasidarė visai blogai – pakilo temperatūra, kankino nepakeliami skausmai. Nebeištvėręs kančių, Romas naktį kreipėsi į vietos ligoninės priėmimo skyrių – kraujo tyrimai parodė, kad Romo būklė – kritinė. Tačiau vyras atsisakė vietos gydytojų pagalbos ir, vis dar tikėdamas jį operavusiu gydytoju, kitą rytą dar kartą išvažiavo į Vilnių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėl patikėjęs gydytoju, kad viskas bus gerai, Romas iš Vilniaus grįžo namo į Kauną. Romas jau vos nebepastovėjo ant kojų, tačiau sukaupęs paskutines jėgas išėjo pavedžioti šuns. Ir jei Romo atsitiktinai kieme nebūtų sutikęs kaimynas Jonas, veikiausiai vyras šiandien mums jau nieko nebūtų papasakojęs – jo jau nebūtų gyvo.

Paradoksas – nors tos pačios dienos rytą itin blogai besijaučiantį Romą gydytojas Vilniuje ramino ir išrašęs tablečių išsiuntė namo, tos pačios dienos vakare Romą jau skubiai operavo Kauno klinikinės ligoninės chirurgai. Romas balansavo ant gyvybės ir mirties slenksčio – jam jau buvo išsivystęs kraujo užkrėtimas – sepsis.

REKLAMA

Vyrui „vyriški“ implantai taip ir neprigijo – mat, kaip vėliau sužinojo Romas, jam išvis jų negalima buvo dėti, nes jis serga cukriniu diabetu, ir bet kokius svetimkūnius organizmas paprasčiausiai atmeta.

Negana to, vyrą paliko ir beveik 20 metų jaunesnė mylimoji. Prieš tai atrodė, kad tai – tikroji meilė, tačiau viskas baigėsi tikrai ne taip, kaip jis tikėjosi.

Ką Romas papasakojo apie savo meilės romaną, žiūrėkite vaizdo siužete:

Šiandien Romas ieško teisybės teismuose. Kodėl gydytojas iš Vilniaus jį išvis operavo, o po operacijos ištisą mėnesį vis siųsdavo namo su tabletėmis, kai kraujo tyrimai rodė, kad jam jau giltinė mojuoja dalgiu?

REKLAMA

Laidos „Prieš srovę“ žurnalistai norėjo išgirsti atsakymą į šį klausimą, tačiau Romą operavęs gydytojas interviu duoti atsisakė. Beje, teismo dokumentuose parašyta, kad gydytojas savo kaltės nepripažįsta, nes pacientas buvo įspėtas apie galimas komplikacijas.

Daugiau detalių apie visą intymią situaciją, Romui sakytus gydytojo žodžius ir patirtą košmarą pamatykite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Prieš srove“ žiūrėkite kiekvieną antradienį 19:30 per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų