REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mirė žinomas televizijos laidų vedėjas, komikas Vitalijus Cololo. Žinomam vyrui buvo 45-eri metai.

Mirė žinomas televizijos laidų vedėjas, komikas Vitalijus Cololo. Žinomam vyrui buvo 45-eri metai.

REKLAMA

Šią žinią naujienų portalui tv3.lt patvirtino V. Cololo artimieji. Vyras mirė Ispanijoje, kur jam buvo atlikta operacija.

Vitalijus kartu su žmona Inga atostogavo Ispanijoje ir lankėsi pas artimą bičiulį Valdą Burnį, dar žinomą kaip grupės „Išjunk šviesą“ vokalistą. 

Naujienų portalui tv3.lt susisiekus su Valdu šis patvirtino, kad šiuo metu yra šalia V.Cololo artimųjų.

„Taip atsitiko, visiems šokas. Viskas labai netikėta, nieko negaliu papasakoti. Šeimos pageidavimu, kol kas jokių komentarų negaliu duoti. Esu šalia, yra kitų rūpesčių, viskas įvyko greitai ir netikėtai“, – apie situaciją kalbėjo Valdas.

Druskininkuose gimęs graikų kilmės V. Cololo dirbo TV3 televizijoje, kurioje vesdavo įvairias pramogines laidas, dalyvavo televizijos projektuose, taip pat vaidino kino filmuose.

REKLAMA
REKLAMA

Kentė antsvorį

Rugpjūčio 3-iąją garsiam vyrui suėjo 45-eri.  Renginių vedėjas bei humoristas Vitalijus Cololo kurį laiką kentė antsvorį.

Vyras pasakojo, kad kai vieną dieną pamatė, jog svarstyklės rodo arti 160 kilogramų, suvokė, jog kažką reikia keisti. Jis pradėjo laikytis įvairiausių dietų, kurių metu daugiausiai maitinosi daržovėmis ir jų patiekalais, tačiau neslepia, kad tai padaryti nebuvo paprasta.

REKLAMA

Beveik 50 kilogramų atsikratęs humoristas tada kalbėjo, jog nereikia savęs kankinti alinančiomis dietomis ir badauti.

„Aš linkiu, kad visi žmonės gyventų afigienai, kad būtų laimingi. Negalima savęs skriausti… Darykit viską, ko dar nepadarėte, nes laikas labai greitai bėga, galite nebesuspėti. Dabar vasara, geras oras, todėl pagalvokit ką norite nuveikti ir veikite“, – anksčiau ragino Cololo.

 

In Memoriam: Vitalijus Cololo (1974 – 2019)

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų