REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius sako, kad prieš jį vykdoma organizuota diskreditavimo akcija, o jis trauktis iš pareigų kol kas neketina. 

Susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius sako, kad prieš jį vykdoma organizuota diskreditavimo akcija, o jis trauktis iš pareigų kol kas neketina. 

REKLAMA

„Kol kas neketinu. Todėl, kad yra vykdoma mane diskredituojanti akcija“, – žurnalistams trečiadienį Vyriausybėje sakė ministras.

Pasak J. Narkevičiaus, antradienį apie jį LNK televizijoje paskleista informacija, kad jis brakonieriauja, yra melaginga. 

„Šiandien išplatinau pranešimą, kuriame informavau apie melagingą, tendencingą informaciją. Dėl vakar dienos paskleistos informacijos, neva kažkur kažką gaudžiau neteisėtais būdais, tai visiškas melas“, – teigė J. Narkevičius.

„Aš laisvalaikiu žvejoju leistinais būdais, priemonėmis ir įrankiais. Sodybos Gilūšio ežere neturiu“, – pridūrė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Jis taip pat teigė, kad su premjeru Sauliumi Skverneliu apie ateitį susisiekimo ministro poste pastaruoju metu nekalbėjo.

Prezidentas Gitanas Nausėda trečiadienį teigė, kad sprendimą ir vertinimą dėl J. Narkevičiaus pateiks „artimiausiu metu“.

REKLAMA

Paklaustas, kaip vertina šį šalies vadovo teiginį, ministras teigė to niekaip nevertinantis.

„Niekaip nevertinu“, – teigė J. Narkevičius.

Jis pastaruoju metu sulaukė opozicijos kritikos dėl Lietuvos pašto valdybos atleidimo, vizito Jungtiniuose Arabų Emyratuose, kai kurių kelių tvarkymo finansavimo ir gyvenimo Seimo viešbutyje aplinkybių.

J. Narkevičius kalbėdamas apie kelių tvarkymo finansavimą teigė, kad ministerija skyrė lėšas savivaldybėms, kurios ir priėmė „vienus ar kitus sprendimus“.

Susisiekimo ministras taip pat teigė su premjeru apie gatvės, kurioje gyvena S. Skvernelis, asfaltavimą nekalbėjęs.

„Negaliu nei tvirtinti, nei neigti, ką premjeras žinojo. Nebuvau kalbėjęs“, – sakė ministras.

J. Narkevičių į susisiekimo ministro pareigas delegavo Lietuvos lenkų rinkimų akcija – Krikščioniškų šeimų sąjunga, šiemet po prezidento rinkimų prisijungusi prie valdančiosios koalicijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų