REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Kėdainių nelaimė (tv3.lt fotomontažas)

Kauno apygardos teismas trečiadienį aštuonerių metų laisvės atėmimo bausme nuteisė moterį, nužudžiusią savo naujagimį, BNS informavo teismas.

5

Kauno apygardos teismas trečiadienį aštuonerių metų laisvės atėmimo bausme nuteisė moterį, nužudžiusią savo naujagimį, BNS informavo teismas.

REKLAMA

32 metų kėdainiškė L. M. buvo teisiama už tai, kad sausį pagimdžiusi lauko tualete, tualeto duobėje paliko vos gimusį, gyvą savo kūdikį, kur jis ir mirė.

Bylos duomenimis, moteris suprato, ką padarė ir tyčia paliko naujagimį tualeto duobėje.

„Ikiteisminio tyrimo metu paaiškėjo, kad kaltinamoji apie nėštumą sužinojo pakankamai anksti. Moteris apie būsimą kūdikį viso nėštumo metu nepasakė nei sugyventiniui, nei kitiems artimiesiems. Kaltinamoji dėl padarytos nusikalstamos veikos prisipažįsta ir gailisi“, – perduodant bylą teismui apie ją sakė ikiteisminiam tyrimui vadovavęs prokuroras Andrius Kiuršinas.

Šis teismo sprendimas dar gali būti skundžiamas.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Kėdainių miesto Josvainių gatvėje esančiame lauko tualete buvo rastas moteriškos lyties mirusio naujagimio kūnas. Kūdikio motina gydoma ligoninėje. Moters artimieji skėsčioja rankomis ir teigia, kad nežino, kas įvyko. 

REKLAMA
REKLAMA

Pasak naujienų portalo „Rinkos aikštė“, tąkart apie baisią nelaimę polijos pareigūnai sužinojo iš greitosios medicinos pagalbos medikų. Jie buvo iškviesti į Josvainių gatvę dėl pablogėjusios moters sveikatos. Medikai nustatė, kad moteris neseniai gimdžiusi.

REKLAMA

Netrukus atvyko ir policjos pareigūnai, nes moteris kalbėjo neaiškiai, negalėjo paaiškinti, kur yra vaikas. Policijos pareigūnai išsiaiškino, kad vaikas gali būti lauko tualete. Vėliau ši informacija pasitvirtino.

Moters uošvis, vardu Robertas pasakojo, kad vos jis su sūnumi suprato, jog įvyko kažkas negero, iškart kvietė pagalbą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų