REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skandalingojo dainininko Egidijaus Dragūno-Selo keiksmai bušido turnyro metu nepraslydo pro tarnybų ausis. Vaiko teisių tarnyba ėmėsi tyrimo dėl galimai padarytos žalos vaikui.

Skandalingojo dainininko Egidijaus Dragūno-Selo keiksmai bušido turnyro metu nepraslydo pro tarnybų ausis. Vaiko teisių tarnyba ėmėsi tyrimo dėl galimai padarytos žalos vaikui.

REKLAMA

Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos Viešųjų ryšių ir komunikacijos skyriaus vedėjas Arūnas Malinovskis portalui tv3.lt patvirtino, kad tarnyba gavo du pranešimus dėl Egidijaus Dragūno-Selo elgesio vaiko akivaizdoje.

„Gavome iš visuomenės pranešimą, kad tuo momentu, kai jūsų minimas asmuo elgėsi nederamai, buvo ir vaikų toje aplinkoje“, – sakė A. Malinovskis.

Pasak pašnekovo, šiuo metu pradėta situacijos peržiūra.

„Pirmiausia identifikuojama kokie vaikai ten dalyvavo ir ar buvo pažeisto jų teisės“, – kalbėjo vaiko teisių atstovas.

A. Malinovskis teigė, kad bus bendraujama su įvykio dalyviais, situaciją mačiusiais vaikais ir bus nustatoma, ar buvo padaryta žala vaikams. Kokios pasekmės gresia Selui, A. Malinovskis nedetalizavo.

REKLAMA
REKLAMA

„Bus sprendžiama“, – sakė vaiko teisių atstovas.

Portalas tv3.lt primena, kad šeštadienį „Siemens“ arenoje vyko jau tradicinis „KOK’80“ turnyras, kuriame eilinį kartą dominavo Lietuvos kovotojai prieš svečius iš užsienio. Vis tik vienoje skandalingai pasibaigusioje kovoje ukrainietis įveikė lietuvį. Aistros toliau virė ir užkulisiuose, kur santykius aiškinosi ir grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas.

REKLAMA

Minėtoje kovoje Arnoldas Misiūnas kovėsi su Ivanu Cybulskiu. Prieš akistatą A. Misiūnas žadėjo „bankėmis“ paguldyti varžovą, bet planas neišdegė. Ukrainietis nuo pirmų minučių kovą stengėsi perkelti ant žemės ir jam tai sekėsi. Dar pirmame raunde jis smaugimo veiksmu privertė pasiduoti A. Misiūną. Netrukus ukrainietis, jau nutraukus kovą, kojomis išspyrė lietuvį už ringo ribų.

Šis skolingas neliko ir vožė varžovui į kojas. Iškritęs iš ringo A. Misiūnas susidūrė su pirmose eilėse sėdėjusiu E. Dragūnu. Vyrai persimetė keliais žodžiais, bet tuo metu nėjo suprasti, apie ką šie kalbėjo. Vis tik internete po kovos išplitęs vaizdo įrašas rodo, kad tarp jų įvyko konfliktas. Į rūbinę po kovos atėjęs skandalingas dainininkas išplūdo A. Misiūną.

REKLAMA
REKLAMA

„Tu mane supratai? Aš tave išp**iu į šikną, jeigu tu man dar kažką pasakysi. Tu bl*t, kaip tu man drįsti pid**aste kalbėti. Aš bl*t su nakolkėm, aš autoritetas esu. Aš grįšiu tuoj, tu man b*bį čiulpsi. Supratai mane, pid**ase bl*t? Ar supratai mane? Aš tave išp**iu na*ui. Morališkai belekaip. Supratai bl*t?““, – rėkė E. Dragūnas Tarp jo ir kovotojo nuolat stovėjo žmogus, bandęs raminti dainininką. A. Misiūnas šio prašė išvesti E. Dragūną. Matyt dainininką įsiutino kovotojo žodžiai šalia ringo. Savo tiradoje jis pašiepė visą kūną tatuiruotėmis papuošusį A. Misiūną ir bandė parodyti viršenybę. A. Misiūnas anksčiau yra teistas už senyvo amžiaus moters apiplėšimą, kai su bendru apsimetė pareigūnais ir iš jos buto išsinešė įvairių daiktų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų