REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Vilniuje bute aptiktas subadytas 70-metis vyras (nuotr. Broniaus Jablonsko)

Kraujo klanuose bute Vilniuje aptiktas negyvas 70-metis vyras, policija sulaikė 73-ejų moterį.

7

Kraujo klanuose bute Vilniuje aptiktas negyvas 70-metis vyras, policija sulaikė 73-ejų moterį.

REKLAMA

Sunkiais nusikaltimais anksčiau garsėjusiame Savanorių prospekto rajone penktadienio vakarą daugybė policijos automobilių. Daugiabutyje Gerosios Vilties gatvėje aptiktas negyvas vyras.

Apie 19-ą valandą specialiosioms tarnyboms paskambino moteris, ji pranešė, kad grįžusį namo bute rado nebegyvą savo 70-metį vyrą kraujo klane. Atvažiavo ir medikai, šie patvirtino – vyras yra miręs.

Į nusikaltimo vietą atvažiavo kriminalistai ir ekspertai. Jie surinko įkalčius, apklausė moterį ir kaimynus. Moteris policijai papasakojo, kad vyras su kažkuo girtavo ir greičiausiai nužudytas per išgertuves. Moteriai grįžus, namie sugėrovų nebuvo.

Policijos departamentas praneša, kad vyras buvo subadytas į kaklą – jis mirė greičiausiai nukraujavęs nuo durtinių ir pjautinių žaizdų. Policija taip pat pranešė, kad įtariamoji sulaikyta – tai 73-ejų moteris, jai nustatytas lengvas, kiek mažesnis nei pusės promilės girtumas. Ar įtariamoji ir yra policijai paskambinusi ir apie negyvą vyrą pranešusi žmona, ar tai kita moteris – policija kol kas nepatikslina. Sulaikytoji uždaryta į areštinę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų