REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai sutuoktiniai skiriasi, kai jų santykius sudrasko neapykanta, kai jų meilė vienas kitam virsta pelenais, dažnai pagalvojame apie meilės trikampį. Tačiau šioje laidos „Prieš srovę“ istorijoje svarbų vaidmenį atlieka ir pinigai. Kaip šį viską sugriovusį trikampį pavadinti – meilės ar pinigų trikampiu? Dvi moterys, seifas ir vyras, vardu Darius (vardas pakeistas).

Kai sutuoktiniai skiriasi, kai jų santykius sudrasko neapykanta, kai jų meilė vienas kitam virsta pelenais, dažnai pagalvojame apie meilės trikampį. Tačiau šioje laidos „Prieš srovę“ istorijoje svarbų vaidmenį atlieka ir pinigai. Kaip šį viską sugriovusį trikampį pavadinti – meilės ar pinigų trikampiu? Dvi moterys, seifas ir vyras, vardu Darius (vardas pakeistas).

REKLAMA

Šeimos santaupos augo slaptame, už sienos esančiame seife, o raktą nuo jo turėjo tik vyras.

Palangiškę Rimą vedęs Darius, nors jau gyveno su ja, bet santykių su pirmąja žmona dar nebuvo nutraukęs. Nuo apgaulės nukentėjusi Rima įtaria, kad būtent su pirmąja žmona Darius suplanavo, kaip ją apvogti.

„Toks žmogus yra, kad viskas jam yra pinigai ir nieko švento“, – apie vyrą laidoje kalbėjo Rima.

Po dvylikos bendro gyvenimo metų ašaras laidoje liejusi Rima sako, kad liko prie suskilusios geldos – ir be namų, ir be sunkiai uždirbtų pinigų, ir be santaupų, ir dar neva skolinga vyro giminaičiams, nors jokių pinigų niekada nesiskolino.

REKLAMA
REKLAMA

Artimiausi Rimos giminaičiai jau seniai matė, kad iš judviejų santuokos nieko nebus, kad Darius galimai nori tik ja pasinaudoti.

„Aš jai buvau prieš vestuves pasakiusi, kad kol tu turėsi pinigėlių, tol bus normaliai. Kai pinigėlių neliks, žinok, pamatysi, ko nemačiusi“, – apie Rimos vyrą laidoje kalbėjo jos sesuo Jūratė.

REKLAMA

Palangoje gimusi ir augusi Rima, kaip ir dauguma vietos gyventojų, pragyvenimui užsidirbo siūlydama paslaugas poilsiautojams. Uždarbis buvo geras, bet ir darbas buvo alinantis – taip savo darbą rūkytos žuvies kioskelyje apibūdino Rima. Ji metų metus vasaromis nuo ankstaus ryto iki vėlaus vakaro dirbo ir nematydavo dienos šviesos.

Palangiškiai Rima ir jos sutuoktinis Darius, kaip tvirtina pati moteris, eilę metų per vasaros sezoną uždirbdavo krūvas pinigų ir banknotai tikrai netilpdavo į vieną maišelį. Tačiau ji tų sunkiai uždirbtų pinigų net akyse nėra mačiusi – jie nuguldavo seife.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes abu turėjome tuos raktus. Iš pradžių seifas buvo raktinis, ne kodinis. Mes turėjome abu raktus, kol seifas buvo tuščias. Ir man jis buvo davęs, ir savo turėjo. Po to, kai jis pradėjo pinigėlius krauti, dėti, aš žiūriu, kad nebėra to mano rakto. Aš spintoje laikydavau tą raktą ir jo nebeliko“, – laidoje atviravo Rima, kuriai po tokių įvykių kilo įtarimų dėl apgaulės.

Kol Rima dienų dienas dirbdavo rūkytos žuvies kioskelyje, pasak jos, Darius ant taburetės Palangos pakraštyje medžiodavo nuomininkus. Tik bėda buvo ta, kad kambariai, kuriuos siūlydavo poilsiautojams, buvo tokie prasti, kad dauguma klientų apsigręždavo ir bėgdavo lauk.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rima sako turėjusi santaupų ir dar prieš vestuves, priprašyta vyro, negailėdama ėmė investuoti į kambarių poilsiautojams remontą. Ji manė, kad kuria bendrą šeimos ateitį, bet tų pinigų, kuriuos vyras uždirbdavo, ji akyse nėra mačiusi.

Pasak moters, porą ištikus sunkumams jos vyras ėmė grasinti, kad elgeta paliks ne tik ja, bet ir jos visą giminę.

„Jis nori atimti šiuos uždirbtus namus, mano kioskelį, mamytės sodo namelį su sklypuku ir dar vaiką, dėl kurio aš atiduočiau, paaukočiau viską“, – apie Dariaus planus laidoje kalbėjo Rima.

Be to, esą Darius pasikėsino ne tik į Rimos sunkiai uždirbtą turtą, bet ir į jos motinos namus. Anot Rimos, Dariui sužinojus, kad jos mama pardavė butą ir turi pinigų, jis įkalbėjo ją pirkti kotedžą.

REKLAMA

Rima pasakoja, kad trūkstamus pinigus jis paėmė iš seifo, iš Rimos uždirbtų lėšų. Vėliau jis pakišo tiek Rimai, tiek jos mamai pasirašyti fiktyvius skolos raštelius, neva jos pinigus kotedžui skolinosi iš Dariaus giminių. Nors moteriai kilo įtarimų, Darius jai viską paaiškino ir tiek ji, tiek jos mama raštelius pasirašė.

Kaip Darius Rimai ir jos mamai paaiškino, kodėl reikia pasirašinėti skolos raštelius, žiūrėkite vaizdo reportaže:

Moterys nesupranta, kodėl jos dabar turi grąžinti Dariaus giminėms pinigus, kurių net nesiskolino. Deja, antstoliams viskas atrodo kitaip – skolos rašteliai jiems pasirodė tikri ir šiandien jie areštavo ne tik kotedžą, bet ir Rimos mamos vienintelius namus – sodo namelį Gargžduose. Moterys dabar skolingos 76 tūkst. eurų.

REKLAMA

Laidos „Prieš srovę“ žurnalistei ir Rimai kartu akis į akį susitikus su Dariumi jis žmoną apšaukė melage.

„Apie kokius pinigus ji šneka? Lai parodo, kokius pinigus, lai parodo deklaracijas“, – kalbėjo situacijos nepanoręs aiškintis Darius.

Rima sako norėjusi garsiai ir aiškiai pasakyti visiems – meilė praeina, o skolos lieka. Moteris teigia, kad net ir mylėdami negalime pamiršti, kad mūsų parašas gali būti milijono vertas. Rima dabar sako klausianti Dievo, kodėl jis jai tokį vyrą siuntė ir kodėl teisybės Žemėje nė su žiburiu ji neranda.

Daugiau sukrečiančios istorijos detalių sužinokite laidos „Prieš srovę“ vaizdo reportaže:

Laidą „Prieš srovę“ žiūrėkite kiekvieną antradienį 19:30 per TV3 televiziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų