REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Per Lietuvą slenka audra (tv3.lt koliažas)

Per Lietuvą slenka galinga audra, kuri jau smogė vakaruose ir šiaurėje. 

12

Per Lietuvą slenka galinga audra, kuri jau smogė vakaruose ir šiaurėje. 

REKLAMA

Socialinio tinklo „Facebook“ vartotojai dalijasi įrašais iš Šiaulių, Pasvalio ir Panevėžio, kuriuose užfiksuoti siaučiančios stichijos vaizdai – juos rasite nuotraukų galerijoje. 

Penktadienio popietę audra, panašu, smarkiausiai smogė Šiauliams – vėjas čia laužė medžius, apgadino automobilius.

Kaip BNS sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje, nuo 16 valandos sulaukta apie 15 pranešimų, susijusių su stipraus vėjo padariniais Šiauliuose.

Pranešta apie medžius ir jų šakas, nukritusius ant važiuojamosios kelio dalies, elektros laidų. A. Mickevičiaus gatvėje pranešta apie apgadintą automobilį.

REKLAMA
REKLAMA

„Energijos skirstymo operatoriaus“ atstovas Tomas Kavaliauskas BNS sakė, kad didesnių elektros sutrikimų Lietuvoje nėra fiksuojama.

Hidrometeorologijos tarnyba skelbia, kad penktadienį šalyje yra trumpų liūčių tikimybė, pučia 9–14 metrų per sekundę stiprumo vėjas, jo gūsiai vietomis siekia 15–18 metrų per sekundę.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos puslapyje galima matyti, kad audra artimiausias valandas slinks pro visą Lietuvą, silpniausiai audra smogti turėtų šalies rytams. 

Audra iš šalies pasitrauks vakarop – apie 21-22 valandą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų