REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje vienoje pavojingiausių sankryžų susidūrus automobiliams vienas jų apvirto. Moterį iš apvirtusios mašinos ištraukė policijos pareigūnai.

Vilniuje vienoje pavojingiausių sankryžų susidūrus automobiliams vienas jų apvirto. Moterį iš apvirtusios mašinos ištraukė policijos pareigūnai.

REKLAMA

Šioje Vilniaus sankryžoje daroma bene daugiausiai pažeidimų ir štai kaip gan dažnai tai baigiasi – avarija. Pirminiais duomenimis, nuo „Akropolio“ pusės Ozo gatve atvažiavusi „Škoda Fabia“ vairuotoja suko kairėn į aplinkkelį. Vairuotoja privalėjo praleisti priešpriešais nuo Ąžuolyno pusės atvažiuojančią „Škoda Octavia“, tačiau tikina šio automobilio nepastebėjusi. Po smūgio į šoną „Škoda Fabia“ apvirto ant šono, pasakoja liudininkas:

„Kai Išgirdau garsą išlipau iš mašinos, pamačiau, kad mašina apvirtusi ir tiek – kad dvi mašinos susidūrusios, moteris buvo užstrigusi automobilyje, iškviečiau greitąją, policiją. Moteriškę ištraukė – kai policija atvažiavo mes atvertėm visi automobilį ir tada lyg ir durelės atsidarė normaliai, nes iki to laiko buvo užstrigusi automobilyje.“

REKLAMA
REKLAMA

Visgi vairuotoją medikai išvežė į ligoninę. Moteris vaikščiojo, buvo kelis kartus priėjusi prie savo automobilio, kai jau buvo apžiūrėta greitosios medikų. Į ligoninę ji greičiausiai išvežta tik nuodugniai patikrinti.

REKLAMA

Vilniuje ši sankryža yra viena pavojingesnių – joje pagrindinis kelias keičia kryptį. Tačiau sankryža reguliuojama šviesoforų – kai jie dirba įprastu rėžimu, kelio ženklai, nurodantys, kuris kelias yra šalutinis ir kuris pagrindinis negalioja, vairuotojai privalo vadovautis šviesoforo signalais.

Šilutės rajone sumaitotas visai naujas autobusiukas. Siuntų tarnybos vairuotojas Šlažų kaime per vėlai pastebėjo, kad priekyje automobilis stabdo ketindamas sukti į kairę. Vengdamas atsitrenkti jis paskutinę akimirką metėsi į kelkraštį ir trenkėsi į medį. Į ligoninė išvežtas keleivis – kartu važiavęs bendradarbis susižalojo į stiklą. Vairuotojas nesužeistas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų