REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Siaubinga egzekucija Kleboniškio miške Kauno pašonėje. Trečiadienį čia rastas negyvas, žiauriai subadytas pusamžis kaunietis. TV3 žiniose parodyti unikalūs kadrai iš galimos nusikaltimo vietos.

Siaubinga egzekucija Kleboniškio miške Kauno pašonėje. Trečiadienį čia rastas negyvas, žiauriai subadytas pusamžis kaunietis. TV3 žiniose parodyti unikalūs kadrai iš galimos nusikaltimo vietos.

REKLAMA

Buvusią siaubingą egzekuciją išduoda telkšantis didžiulis kraujo klanas. Kaip vyro kūnas atsidūrė miške – ar čia buvo nužudytas, ar atvežtas, aiškinasi policijos pareigūnai, kol žudikas vis dar laisvėje.

TV3 žurnalistams pavyko aptikti siaubingo nusikaltimo vietą Kaune. Žiaurios egzekucijos pasekmės slėptos Kauno pašonėje, Kleboniškio miške, visai netoli Naujasodžio, vos keliasdešimt metrų keliuku gilyn į mišką. Čia rastas žiauriai subadytas ir nukraujavęs 45 erių kaunietis.

„Gautas pranešimas, kad Kleboniškio miške pastebėtas vyro kūnas. Atvykus greitosios medicinos pagalbos darbuotojams, nustatyta vyro mirtis. Ekspertai ant vyro kūno pastebėjo žaizdų“, – pasakoja policijos atstovė Justina Kazragytė.

REKLAMA
REKLAMA

Vyrą, gulintį be gyvybės ženklų, pamatė šuniuką čia vedžioję praeiviai. Į įvykio vietą sulėkė gausios policijos pajėgos. Ekspertai nusikaltimo vietoje dirbo ir gerokai sutemus.

REKLAMA

Gyventojai sako, kad, dienai baigiantis, pamatė pirmuosius policijos ekipažus, zujančius po Naujasodį.

„Pamačiau, kad pravažiavo į kalną policija. Šviesu, dienos metas“, – pasakoja vietinė.

Policijos automobilių šioje vietoje neįprastai daug ir ketvirtadienį, o žudikas vis dar laisvėje.

„Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes, atlieka ikiteisminį tyrimą, ir jo metu bus šie duomenys nustatyti“, – sako J. Kazragytė.

Tyrėjai įvykio aplinkybių nekomentuoja, yra duomenų, kad buvo prabėgę nedaug laiko nuo nužudymo iki kūno suradimo. Jo dar nebuvo spėję niekas pasigesti – vyras nebuvo paskelbtas dingusiu.

REKLAMA
REKLAMA

Aiškėja, kad nužudytasis gyveno Kaune, dirbo medžio apdailos darbus. Jis policijai žinomas.

„Policijos pareigūnų turimais duomenimis, asmuo anksčiau yra baustas“, – teigia policijos atstovai.

Nepatvirtintais duomenimis, jis teistas tik kartą ir už smurtą artimoje aplinkoje.

Siaubingas įvykis sukrėtė vietinius gyventojus, šie sako, kad dabar bijos eiti į mišką pasivaikščioti, mat kraupus radinys aptiktas visai netoli jų namų.

„Gyventojams bus baisu susitaikyti su žinia, kad šalia jų kažkas tokio įvyko, miškelis – puiki pasivaikščiojimo vietovė ir dabar, manau, kad kuris laikas žmonės bijos“, – teigia pašnekovė.

„Baisu, a mes ir neisim niekur iš namų.“

Po šio žiauraus įvykio policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo, ieškomi įtariamieji.

PAPILDYTA

Ketvirtadienį, apie 18 val., policija pranešė, kad vienas iš įtariamųjų buvo sulaikytas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų