REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį vakare Lietuvą pasiekė itin liūdna žinia, mirė aktorius Almantas Vaišnys. Šiandien paaiškėjo, kur bus galima atsisveikinti su aktoriumi.

Pirmadienį vakare Lietuvą pasiekė itin liūdna žinia, mirė aktorius Almantas Vaišnys. Šiandien paaiškėjo, kur bus galima atsisveikinti su aktoriumi.

REKLAMA

Žinią apie netikėtą 47-erių aktoriaus mirtį patvirtino ir jo buvusi žmona, aktorė Jolita Skukauskaitė. Susisiekus su ja, paaiškėjo, kur bus atsisveikinama su televizijos žiūrovų numylėtu aktoriumi. 

Visi norintys palydėti A. Vaišnį į paskutinę kelionę, galės tai padaryti rytoj, trečiadienį, Prienuose, Zdebskio gatvėje įsikūrusiuose laidojimo rūmuose nuo 16 val.

Atsisveikins Prienuose 

Karstas bus išnešamas ketvirtadienį 14 val. Aktorius amžino poilsio atguls Prienų kapinėse. Mišios už A. Vaišnį bus aukojamos liepos 25 d., ketvirtadienį 8 valandą ryte Prienų Kristaus Apsireiškimo bažnyčioje.

Artimieji prašo supratimo, nefotografuoti, nefilmuoti laidotuvių, leisti ramiai atsisveikinti.

Išgarsėjo seriale 

Almantas Vaišnys buvo gerai žinomas televizijos žiūrovams. Jo įkūnytą Giedriaus personažą seriale „Naisių vasara“ turbūt prisimena daugelis.

REKLAMA
REKLAMA

Aktoriaus karjera prasidėjo Lietuvos muzikos akademijoje, Aktorinio meistriškumo katedroje, kurią baigė 2002 metais. Jau po metų aktorius buvo priimtas į Juozo Miltinio dramos teatrą.

REKLAMA

Prisimena gražiais žodžiais

Politikas bei serialo „Naisių vasara“ mecenatas Ramūnas Karbauskis užuojautą išreiškė asmeninėje savo „Facebook“ paskyroje.

„Netekome talentingo aktoriaus ir režisieriaus, draugiško ir nuoširdaus žmogaus Almanto Vaišnio. Su Almantu susipažinau serialo „Naisių vasara“ filmavimo aikštelėje. Bendravimas nenutrūko ir pasibaigus serialo kūrimui. Šiais metais Almantas režisavo Naisių vasaros teatro spektaklį „Kapitono Kolumbo gimtadienis“.

Dalinuosi šio spektaklio nuotrauka, kuri pilna gyvenimo džiaugsmo, režisieriaus dovanoto vaikams. Užuojauta artimiesiems, draugams, kolegoms“, – rašė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Seriale Elenos vaidmenį atlikusi aktorė Agnė Grudytė taip pat neslėpė sielvarto dėl tokios žinios. Moteris prisimena jį kaip labai protingą ir gero humoro nestokojantį aktorių.

„Labai pozityvus, visada būdavo pasiruošęs filmavimams. Jis būdavo ir puikus pašnekovas. Su Almantu mes visada rasdavome bendrą kalbą, visada pasijuokdavome. Jis buvo puikaus humoro jausmo, išprusęs, plataus mąstymo, labai daug skaitantis“, – prisiminimais dalijasi aktorė.

Tiesa aktorė prisipažįsta, kad su juo bendraudavo tik filmavimo aikštelėse, o ir matė jį paskutinį kartą labai seniai.

Kino aikštelėje kartu su A. Vaišniu vaidino ir gerai žinomas aktorius Rimantas Bagdzevičius. Jis portalui tv3.lt sunkiai ir žodžius ir sakė, kad žinia apie kolegos netektį jam buvo skaudi ir netikėta.

„Mes su Almantu dirbome tik kino aikštelėje, filmavimuose, daugiau nelabai bendravome, nebent tik tarp scenų. Prisimenu jį kaip jauną, protingą ir darbštų žmogų... Labai gaila“, – atsiduso aktorius.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų