REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Rinkos aikštė“ jau rašė apie šeštadienį netoli Kalnaberžės įvykusią kraupią avariją, kuomet milžinišku greičiu skriejęs keleivių pilnas BMW rėžėsi į kelininkų ekskavatorių. Kėdainių r. policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas. Tuo metu į viešumą patenka vis daugiau sukrečiančių detalių.

„Rinkos aikštė“ jau rašė apie šeštadienį netoli Kalnaberžės įvykusią kraupią avariją, kuomet milžinišku greičiu skriejęs keleivių pilnas BMW rėžėsi į kelininkų ekskavatorių. Kėdainių r. policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas. Tuo metu į viešumą patenka vis daugiau sukrečiančių detalių.

REKLAMA

Manoma, kad BMW vairuotojas galėjo būti neblaivus. Kad ir kaip būtų keista, bet neblaivus buvo ir ekskavatoriaus, į kurį trenkėsi BMW, vairuotojas. Darbo metu vyriškis į alkotesterį pripūtė lengvą girtumą.

Buvo žinomas

Tai, kad neblaivus eismo įvykio metu buvo BMW vairuotojas, „Rinkos aikštei“ patvirtino įvykyje dalyvavę specialiųjų tarnybų darbuotojai. Jie jautė, kad nuo vyriškio sklinda alkoholio kvapas.Tai, kad vyko išgertuvės, patvirtino ir kaimo žmonės. Jie taip pat pasakojo, kad vyriškis išgėręs važinėdavo dažnai. „Rinkos aikštė“ sužinojo, kad policija šio BMW ieškojo ne kartą. Policija buvo gavusi pranešimų, kad šiais valstybiniais numeriais pažymėtą automobilį galimai galėjo vairuoti neblaivus vairuotojas. Visgi policininkams sučiupti neblaivaus vairuotojo prie vairo nepavyko, todėl kaltė nėra įrodyta. Eismo įvykio metu vairuotojo girtumo pareigūnai negalėjo nustatyti, nes šis negalėjo papūsti į alkotesterį, mat buvo sunkiai sužeistas.

Važiavo apžiūrėti

Kalnaberžės kaimo žmonės žurnalistams pasakojo, kad BMW vairavęs 38-erių metų Vitėnų kaimo gyventojas siūlė kalnaberžiškiams savo paslaugas. Keleivių pilnas BMW vyko į Vitėnų kaimą, kur apžiūrėjo, kaip atrodo apšiltintas vairuotojo namas. Taip pat namą norėjo apsišiltinti ir kalnaberžiškiai. Namą žmonės buvo nusipirkę vos prieš mėnesį. Apžiūrėjus namą kompanija iš Vitėnų patraukė į Kalnaberžę. Tada ir įvyko kraupus eismo įvykis.

REKLAMA
REKLAMA

Prašvilpė pro šoną

Vykdant Surviliškio kelio remonto darbus eismas minėtu keliu reguliuojamas šviesoforų ir reguliuotojų. Atsirado žmonių, kurie paliudijo, jog BMW nepaisė reguliuotojo signalų ir milžinišku greičiu prašvilpė pro stovinčius automobilius ir reguliuotoją net nestabtelėjęs. Policijos pareigūnai tiria eismo įvykio aplinkybes, bet jau dabar aišku, kad remontuojamame kelio ruože BMW lėkė itin dideliu greičiu. Liudininkai svarsto, kad automobilis galėjo važiuoti apie 150 km/h greičiu. Nustatė iškart

REKLAMA

Policijos pareigūnai nustatė dar vieną šokiruojantį faktą. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai „Rinkos aikštei“ patvirtino, kad „Kauno tiltų“ ekskavatoriaus mašinistui taip pat nustatytas girtumas. 32-ejų metų vyriškiui, darbo metu vairavusiam ekskavatorių, nustatytas lengvas 0,60 promilių girtumas. Girtumą nustatę Kėdainių rajono policijos pareigūnai įvykio vietoje. Eismo įvykio metu ekskavatorininkas nenukentėjo, bet medikams teigė, jog patyrė didelį išgąstį.

Du gydomi, du paleisti

Kraupios avarijos metu iš viso buvo sužaloti keturi asmenys, nors kai kur viešojoje erdvėje buvo rašoma, kad nukentėjo trys žmonės. Šiandien jau žinoma, kad sunkiausiai nukentėjo BMW automobilio vairuotojas, jis gydomas reanimacijoje. Taip pat stipriai nukentėjo ir viena keleivių. Vyresnė moteris taip pat gydoma reanimacijoje, dėl jos gyvybės kovoja medikai. Dar vienas vyras ir moteris iš ligoninės jau paleisti namo.

REKLAMA
REKLAMA

Šiek tiek istorijos

Trumpai priminsime, kad eismo įvykis įvyko šeštadienį Kalnaberžės kaime. 13 val. 24 min. Bendrajame pagalbos centre buvo gautas pranešimas, kad remontuojamame kelio ruože ties Kalnaberžės kaimu lengvasis automobilis BMW rėžėsi į kelininkų ekskavatorių, yra prispaustų žmonių. Į įvykio vietą išskubėjo net keturi greitosios medicinos pagalbos medikų ekipažai, Dotnuvos ir Kėdainių ugniagesiai, policijos pareigūnai. Atvykę į įvykio vietą pareigūnai išvydo kraupų vaizdą – BMW automobilis buvo virtęs metalo krūva, ant variklio gulėjo sunkiai sužalota moteris, vairuotojas buvo įkalintas viduje, viena keleivė pati išlipo laukan, o ketvirtas vyriškis smūgio jėgos buvo išsviestas į lauką.

Ugniagesiams teko specialiomis žirklėmis karpyti metalo laužu virtusio automobilio konstrukcijas ir vaduoti žmones. Visi žmonės gyvi, bet sunkiai sužeisti išvežti į Kėdainių ir Kauno ligonines.

Šaltinis: rinkosaikste.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų