REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį Vilniuje kraupus nusikaltimas, kai į miesto parką atvažiavo moteris ir iš mašinos ištraukė žmogaus lavoną, sukrėtė visus vietos gyventojus.

Trečiadienį Vilniuje kraupus nusikaltimas, kai į miesto parką atvažiavo moteris ir iš mašinos ištraukė žmogaus lavoną, sukrėtė visus vietos gyventojus.

REKLAMA

Šiurpų vaizdą, kai pagyvenusios moters lavoną nusikaltimu įtariamas asmuo čia pat ėmė dengti šakomis ir viską padegė išvydo atsitiktinis praeivis.

Netrukus čia užvirė didelis pareigūnų tyrimas, kuris atvedė į privatų gyvenamąjį namą, kuriame rasta ir kraujo, ir pati įtariamoji. Apie kraupų nusikaltimą pranešė jį atsitiktinai pamačiusi moteris. Greičiausiai žmogžudystė būtų ilgą laiką neatskleista, jei ne atsitiktinė liudininkė. Rytą paskambinę liudininkai pranešė, kad į mišką, į nuošalią vietą, atvažiavo automobilis. Iš jo buvo ištrauktas žmogaus lavonas ir paslėptas po šakomis. Liudininkė netrukus pamatė, kad moteris iš automobilio ištraukė kūną, apkrovusi jį šakomis ji auką dar ir padegė. Kai atvažiavo pareigūnai, automobilio „Mitsubishi“ nusikaltimo vietoje jau nebuvo. Vietos gyventojas sako, kad šiurpų nusikaltimą matė jo kaimynė. Vyras pridūrė, kad jo paties žmonai matyti nieko neteko, tačiau ji girdėjo riksmą. 

Į įvykio vietą suvažiavo daugybė policijos ekipažų. Buvo kviečiami ir ugniagesiai. Kol įvykio vietoje dirbo ekspertai, pareigūnai ieškojo įtariamosios.

REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnai apie nusikaltimą daug papasakoti negalėjo, tik prasitarė, kad rastas kūnas yra moteriškos lyties.

Policija pranešė, kad įtariamoji nužudymu 38-erių metų moteris sulaikyta. Pareigūnai nekomentuoja nusikaltimo, kol kas neaišku, kas sieja nužudytąją ir įtariamąją. Pareigūnai kol kas neatskleidžia, ar nustatyta nužudytosios tapatybė ir kiek jai metų. Pranešama, kad tai gali būti vyresnio amžiaus moteris, nes jos plaukai – žili. Tačiau per anksti spėlioti, kad auka ir įtariamoji – motina ir jos dukra. Nužudytos moters tapatybė nėra nustatyta, nėra žinomas ir aukos amžius. Tos vietovės, kur moteris atsikratė kūno, Kremplių gyventojai, sako nežinantys, kas čia galėjo atvažiuoti su „Mitsubishiu“.

Policijai įtariamąją greičiausiai pavyko nustatyti tik todėl, kad akylas nusikaltimo liudininkas pastebėjo automobilio valstybinį numerį. Po nusikaltimo gausios tyrėjų pajėgos atvažiavo į ne taip toli esančius Balsius – čia jie aptiko įtarimų sukėlusį automobilį, jo viduje rado grumtynių žymių, kraujo. Greičiausiai name, prie kurio aptikta lavoną vežusi mašina, buvo sulaikyta ir įtariamoji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų