REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį per Lietuvą ėjo lietaus ir krušos mišinys: žmonės feisbuke pradėjo dalintis nuotraukomis, kuo dangus apdovanojo jų kiemą.

Antradienį per Lietuvą ėjo lietaus ir krušos mišinys: žmonės feisbuke pradėjo dalintis nuotraukomis, kuo dangus apdovanojo jų kiemą.

REKLAMA

„Štai tokia puošmena „pradžiugino“ Utenos r. Daugailių gyventojus. Tokiu vaizdu nereikėtų stebėtis. Kai iš debesų krintančius lašelius oro srautai truputį panešioja aukštyn žemyn tai ir gauname tokių kruopų. Kaip jau sakėme tie srautai nėra stiprūs, kitokiu atveju būtų blogiau. Žinoma daržams ir dabar ne džiaugsmas...“, – rašoma sinoptikų administruojamoje paskyroje feisbuke Orai ir klimatas Lietuvoje.

Galbūt ir Jūs pastebėjote įdomių orų reiškinių? Pasidalinkite nuotraukomis su mumis.

TURI NUOTRAUKŲ AR VIDEO MEDŽIAGOS ŠIA TEMA?
Atsiųsk mums!
SIŲSTI

Dėkojame! Medžiaga sėkmingai išsiųsta redaktoriui.

Peržiūrėjus, ji bus patalpinta į straipsnį.

SIŲSTI
arba
PRIDĖTI
Klaida: nuotrauka, kurią bandote įkelti, užima per daug vietos ... (kažkas panašaus)
Įkelkite savo turimas nuotraukas ar video medžiagą ir nurodykite savo kontaktinius duomenis, kad prireikus galėtume su jumis susisiekti.
PUBLIKUOTI
PUBLIKUOTI

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau skelbta, kad antradienio popietę Lietuvoje yra vietų kur lyja gausiai ir ilgai. Griaudžia ir pavienės perkūnijos.

„Per artimiausias valandas lietaus zona toliau judės rytų Lietuvos link. Iš didesniųjų miestų artimiausiu metu nemažai palis Kaune ir Panevėžyje, o sostinę pagrindinė lietaus zona pasieks apie 15-16 val. Nepamirškite, jog nuotekų sistemos ne visur tobulos, taigi ežerų ir sunkiai pravažiuojamų gatvių miestuose gali pasitaikyti. Škvalų šiuo metu nefiksuojama ir jų tikimybė nelabai didelė“, – įspėja sinoptikai.

REKLAMA

Primenama, kad šalies pietuose ir rytuose antradienį perkūnijas gali lydėti smarkesni vėjo gūsiai, kai kur iškristi smulki kruša.

„Nors ir netoliese suksis nedidelis ciklonas, o per šalį keliaus atmosferos frontas, smarkių audrų nebus nes praktiškai visos sąlygos nėra palankios – vėsus oras ir kiti parametrai. Tiesa bus tokių vietų, kad tikrai prilis gausiai“, – ryte žadėjo sinoptikai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų