REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Stotelėje priparkuotas automobilis (Fotodiena/Arnas Strumila)

Internautus antradienio naktį prajuokino neįprastas vieno Vilniaus gyventojo sumanymas prisiparkuoti savo automobilį... autobuso stotelėje. 

10

Internautus antradienio naktį prajuokino neįprastas vieno Vilniaus gyventojo sumanymas prisiparkuoti savo automobilį... autobuso stotelėje. 

REKLAMA

Socialiniame tinkle „Facebook“ ėmė žaibiškai plisti nuotraukos, kuriose Šnipiškių mikrorajone užfiksuotas žmogaus paliktas automobilis viešojo transporto stotelėje. Ir ne, tai ne avarija – vairuotojas tiesiog sumanė automobilį pasistatyti ir palikti neįprastoje vietoje – Žalgirio gatvėje esančioje Žalgirio stotelėje.

Toks vairuotojo sprendimas neprasprūdo ir pro šmaikščių komentatorių akis. Vienoje iš „Facebook“ grupių „Reidas Vilniuje“ komentatorius rašė, kad stotelė – beveik garažas, tik su „trumpoku“ stogu. Kitas komentatorius šmaikščiai pridūrė, kad žmogus paprasčiausiai laukia rytinio autobuso į darbą. 

Kol vieni pokštavo, kiti bandė surasti taip pasielgusiam vairuotojui pateisinimą. Viena moteris, pasidalinusi nuotrauka socialinėje erdvėje, pastebėjo, kad „žmogus gražiai prisiparkavo, o čia policija iškart prisistatė“. Dar vienas žmogus „Facebook'e“ pastebėjo, kad, automobilį neįprastoje vietoje vairuotojas paliko, matyt, neradęs jokios kitos parkavimo vietos. 

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt susisiekus su Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorovskaja ši patvirtino, kad pareigūnai iš tiesų nuvyko patikrinti neįprastoje vietoje palikto automobilio. 

REKLAMA

J. Samorovskaja teigia, kad dėl įvykio gauti du pranešimai. Viename, gautame po 23 valandos, pranešėjas teigė, kad automobilis paliktas stovėti autobuso stotelėje ir kelia pavojų eismo saugumui, vairuotojo šalia automobilio nėra. Kitas pranešimas gautas 23 valandą, kuriame teigiama, kad automobilis buvo priparkuotas ir nuriedėjęs sustojo šalia stotelės. Policijai atvykus automobilis buvo patrauktas. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų