REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sostinės Senamiesčio butą tvindantis vanduo ir jokios pagalbos iš avarinės tarnybos – su tokia situacija susidūrė vilnietis Dobilas, mėgindamas išsikviesti pagalbą. Avarinė tarnyba ir namą administruojanti įmonė veiksmų ėmėsi praėjus nemažai laiko po iškvietimų serijos, tad vanduo vyro bute liejosi pusę paros.

Sostinės Senamiesčio butą tvindantis vanduo ir jokios pagalbos iš avarinės tarnybos – su tokia situacija susidūrė vilnietis Dobilas, mėgindamas išsikviesti pagalbą. Avarinė tarnyba ir namą administruojanti įmonė veiksmų ėmėsi praėjus nemažai laiko po iškvietimų serijos, tad vanduo vyro bute liejosi pusę paros.

REKLAMA

Į portalą tv3.lt kreipėsi sostinės Daukšos gatvėje gyvenantis vilnietis, kuriam šiąnakt nutiko nelaimė. Buto sienoje trūko vandentiekio vamzdis, kuris tiekia vandenį visam namui. Per lubas ir sienas ėmė tekėti vanduo, bet pagalbos vilnietis nesulaukė nei naktį, nei ryte. 

„Naktį, apie 2.15 val. nuo buto lubų pradėjo bėgti vanduo. Sienoje/lubose trūko vandentiekio vamzdis. Vienintelė galimybė sustabdyti buto užpylimą – išsikviesti avarinę tarnybą, kuri užsuktų rūsyje esančias vandens sklendes ir sutaisytų vamzdyną. Mūsų namą aptarnaujanti įmonė „Civinity“ dirba tik nuo 8 valandos ryto, todėl turėjau laukti jų darbo pradžios. Lygiai 8 val. telefonu informavau apie avariją, man pažadėjo, kad avarinės tarnybos atvyks per 1-2 val. 9. 45 val. vėl teiravausi – vėl gavau patvirtinimą apie užregistruotą avariją, bet skambučių centro mergaitė nieko negalėjo pasakyti, kodėl avarinė vis dar neatvyko (ir ar išvis atvyks)“, – tv3.lt sakė vilnietis, kuriam nutiko nelaimė.

REKLAMA
REKLAMA

Jis pasakojo, kad avarinė tarnyba neatvyko ir dar po valandos. Vienintelis dalykas, kurį jis išgirdo – atsiprašymą.

„Dėl mano situacijos apgailestaujama. Avarinės atvykimo laikas lieka paslaptimi – kažkas ten vis yra informuojamas, bet negali duoti atsakymo kada atvyks ir ar iš vis atvyks. Kiek ekipažų dirba Vilniaus miesto aptarnaujamoje teritorijoje – taip pat nesužinosite. Dabar jau 11 val. – jokių naujienų. Vanduo toliau bėga be perstojo“, – guodėsi vilnietis.

REKLAMA

Vyras patikino, kad namą aptarnaujanti įmonė žada, bet nieko nedaro, todėl jis skambino į „Grindą“, kuri taip pats atsisakė padėti, bet davė „Senamiesčio ūkio“ meistro telefoną, kuris esą galės pagelbėti.

„Bėda ta, kad tos įmonės nepajėgios užtikrinti esamų darbų kiekio. Nežinau, gal jie turi vieną mašiną ir prižiūri pusės Vilniaus namus“, – skundėsi vyras.

Paskambinus į „Civinity“ jie patikino, kad skundą apie avariją Daukšos gatvėje jie gavo ir informaciją perdavė meistrams. Tiesa, pasakyti, kada šie atvyks negalėjo.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai praneša apie nutikimą, meistrai turi atvykti per dvi valandas. Kiek turime komandų, deja negalime atskleisti. Jei neatvyksta meistrai per dvi valandas, mes vėl kreipiamės į meistrus. Šiuo atveju su jais buvo susisiekta“, – sakė „Civinity“ atstovė.

Ji tikino, kad esant skubiai situacijai jie privalo sureaguoti per dvi valandas, bet taip neįvykus labai apgailestauja.

Galiausiai, apie 11.40 val. avarinė tarnyba atvyko į butą. 

Po kiek laiko dar vieną komentarą pateikė iš „Civinity“ atstovai. Jie tikina, kad ryte turėjo daug darbo, todėl negalėjo greitai sureaguoti.

„Labai apgailestaujame, kad klientas patyrė tokių nepatogumų. Visų pirma norime patikslinti, kad avarinės tarnybos paslaugas užtikriname 24 valandas per parą. Klientas mini, kad mums skambino tik sulaukęs 8 val. ryto, tačiau mums galima skambinti visą parą, nes tarnyba budi ir esant tokiam skubiam avariniam atvejui visada atvyksta, paslauga tikrai užtikrinama. Naktį tikrai būtume sureagavę greičiau nei tai įvyko ryte. Minėtu atveju ryte turėjome didelę apkrovą ir negalėjome sureaguoti itin operatyviai. Raginame klientus nedelsti ir skambinti iškart, jei tik įvyksta avarija. Namus administruojančios įmonės kontaktai nurodyti kiekvieno daugiabučio laiptinėje, jie visada pasiekiami ir internete“, – laiške rašė Civinity atstovė spaudai Jolanta Venckutė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų