REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kandidatė prezidento rinkimuose Ingrida Šimonytė sako, kad rinkimų kampanija buvo korektiška ir netgi nuobodi.

Kandidatė prezidento rinkimuose Ingrida Šimonytė sako, kad rinkimų kampanija buvo korektiška ir netgi nuobodi.

REKLAMA

„Kaip korektišką ir pakankamai nuosaikią ir gal net nuobodžią“, – po balsavimo Vilniuje žurnalistams sekmadienį sakė I. Šimonytė, paklausta, kaip vertina kampaniją.

„Daugelis kandidatų, matyt, stengiasi kažkaip kartais galbūt vengti savo nuomonės atskirais nuomonės ir daugeliu klausimų buvo tokios labai aptakios diskusijos. Gal tai ir gerai, negaliu pasakyti. Gal tai yra tai, ko žmonėms reikia“, – teigė ji.

Konservatorių iškelta kandidatė sakė, kad laimėjus rinkimus pirmas jos darbas būtų su būsimuoju premjeru kalbėtis apie Vyriausybės sudėtį.

Politikė sakė, kad išrinkta prezidente pirmojo vizito vyktų į Lenkiją, taip pat siektų įpūsti gyvybės Baltijos ir Šiaurės šalių bendradarbiavimui.

REKLAMA
REKLAMA

Europos Parlamento rinkimuose taip pat balsavusi I. Šimonytė apgailestavo, kad jie nesulaukė daug dėmesio, o pati sakė norinti jame „matyti tuos žmones, kurie supranta, ką svarsto Europos Parlamentas, už ką jis yra atsakingas, už ką jis nėra atsakingas, ką veikia mūsų europarlamentarai pačiame Europos Parlamente“.

REKLAMA

I. Šimonytė antrajame prezidento rinkimų ture varžosi su ekonomistu Gitanu Nausėda.

Per išankstinį balsavimą ir pirmąsias dvi sekmadienio balsavimo valandas savo valią pareiškė 13,31 proc. rinkėjų. Tai truputį mažiau nei per pirmąjį rinkimų ratą prieš dvi savaites, tuomet aktyvumas tuo metu siekė 13,47 proc.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų