REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Profesorius Vytautas Landsbergis feisbuke pasidalijo įrašu, kuriame teigia, kad jo interviu „Marijos radijuje“ buvo cenzūruotas, o po to ir užblokuotas. 

Profesorius Vytautas Landsbergis feisbuke pasidalijo įrašu, kuriame teigia, kad jo interviu „Marijos radijuje“ buvo cenzūruotas, o po to ir užblokuotas. 

REKLAMA

Profesorius teigia, kad taip galėjo būti pasielgta dėl jo pasakytų žodžių apie kandidatę į prezidentus Ingridą Šimonytę.

Vytautas Landsbergis sukritikavo ir du kunigus, todėl mano, kad cenzūruotas galėjo būti ir už šiuos žodžius. Pateikiame visą profesoriaus Vytauto Landsbergio įrašą:

„Cenzūra ir melas

Juodosioms technologijoms siautėjant, nutariau kai ką pasakyti.

Prieš nemažą laiką, dar neįsisiūbavus šių dienų prezidentinei kampanijai, buvau maloniai pakviestas kalbėti per gerbiamą ir populiarų „Marijos radiją“. Tarp kitų dalykų, ir apie vertybes, kurias suprantu, pirmiausia, kaip nykstantį žmoniškumą.

Paminėjau pavyzdį, jau tada daugelio aptarinėjamą aktualią politikę, kuriai artimo meilė – ne deklaracija, o šeimos ir asmeninis gyvenimo būdas. Motinos slaugymas...

REKLAMA
REKLAMA

Deja, įsikišo nebeįsivaizduota cenzūra, ir mano interviu tapo užblokuotas. Kaip senais gerais laikais. Jo neatgaunu net savo archyvui.

Toliau – gražiau.

Kai kurie deklaruojantys krikščioniškas vertybes, bus išbraukę iš jų sąrašo bent dvi iš abiejų Testamentų.

REKLAMA

Tai artimo meilė ir tiesos sakymas.

Juk prisakyta: „nekalbėk netiesos“.

Politinėse varžybose, už kurių neabejotinai šmėkšo viena užsienio kontora, nūnai eksploatuojami du meluojantys kunigai, piktai šnekėję prieš Ingridą Šimonytę.

Manau, Robertas Grigas, kurį taip mielai cituoja ir technologai, ir prekyvietės musės, dar turi laiko atsiprašyti.

Kitas, pavaręs apie abortus ir eutanaziją, man atrodo ligonis.

Keista, kad visai nereaguoja kultūringo Ingridos oponento štabas, lyg būtų patenkintas tokia drumzlina šių rinkimų technologizacija. Laimėti bet kuria kaina?“, – savo socialinio tinklo „Facebook" paskyroje rašė Vytautas Landsbergis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų