REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prabėgo jau du su puse mėnesio nuo tada, kai kovo 10-ąją iš Mažeikių rajone esančių namų išėjo ir be žinios pradingo 16-metė Paulina Gelžinytė. Lygiai 74 dienos, kurios dingusiosios artimiesiems yra virtusios tikru košmaru.

Prabėgo jau du su puse mėnesio nuo tada, kai kovo 10-ąją iš Mažeikių rajone esančių namų išėjo ir be žinios pradingo 16-metė Paulina Gelžinytė. Lygiai 74 dienos, kurios dingusiosios artimiesiems yra virtusios tikru košmaru.

REKLAMA

Nors dingus Paulinai policijos pareigūnams gana operatyviai pavyko nustatyti, kad nepilnametė gali slapstytis kartu su savo 23 metų pusbroliu Vaidotu Miliumi, tačiau tai sėkmės paieškose neatnešė.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Aušra Blaževičienė naujienų portalui tv3.lt patvirtino, kad net ir po 74 dienų paieškų nėra žinoma, kur gali būti nepilnametė ir jos giminaitis.

Paieška vykdoma toliau, tačiau kol kas jokių naujienų pateikti negaliu. Ir toliau raginame šiuos du asmenis pastebėjusius žmones pranešti apie tai Skubios pagalbos telefonu 112“, – sakė A. Blaževičienė.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalo tv3.lt kalbinta pašnekovė atskleidė, kad yra nemenka tikimybė, jog dingę jaunuoliai gali būti užsienyje. „Tyrimas toliau tęsiamas dėl paieškos. Nėra tokių duomenų, kad galėjo būti įvykdytas nusikaltimas“, – trumpai reziumavo A. Blaževičienė.

REKLAMA

Sprunka ne pirmą kartą

Telšių policijos atstovė patvirtino, kad tai nėra pirmas kartas, kai paauglė pradingsta be žinios.

„Taip, paauglė dažnai išeina iš namų. Pareigūnams iškart pavyko nustatyti, kad nepilnametė gali būti pasprukusi ne viena, o su dar vienu asmeniu. Abu juos sieja giminystės ryšys.

Turima duomenų, kad galimai jie gali būti kartu, išvykę automobiliu. Dingusieji gali būti bet kuriame Lietuvos mieste“, – anksčiau portalui tv3.lt teigė A. Blaževičienė.

A. Blaževičienės teigimu, šeima iš kurios namų išėjo paauglė dukra nėra asociali: „Tikrai negalėčiau pasakyti, kad ta šeima yra asociali. Gal tik tos šeimos gyvenimo būdas, tam tikros moralės normos nėra visiems priimtinos.“

REKLAMA
REKLAMA

Dingusiųjų požymiai

Policija informuoja, kad su Mažeikiuose gyvenančiu Vaidotu Miliumi (gimęs 1995 m.) artimieji nebesusisiekia nuo kovo 9 dienos. Dingęs asmuo yra apie 173 cm ūgio, šviesių plaukų, vidutinio kūno sudėjimo.

Gyventojų, pastebėjusių be žinios dingusį vyrą ar žinančių galimą jo buvimo vietą, prašome nedelsiant informuoti Telšių apskr. VPK Mažeikių r. PK Veiklos skyriaus vyriausiąjį tyrėją Artūrą Tiškų, tel.: 8 602 56946, 8 700 61200, atvykti į policijos komisariatą, adresu Gamyklos g. 36, Mažeikiuose arba paskambinti bendruoju pagalbos centro tel. 112.

Dingusioji Paulina yra apie 160 cm ūgio, ilgų šviesių plaukų, mūvėjo rožinės spalvos sportinius batelius, vilkėjo mėlynus džinsus, pilką džemperį su gobtuvu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų