REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dviejų tautiečių nužudymu įtariamas ukrainietis sės į kaltinamųjų suolą, pranešė Generalinė prokuratūra.

Dviejų tautiečių nužudymu įtariamas ukrainietis sės į kaltinamųjų suolą, pranešė Generalinė prokuratūra.

REKLAMA

43 metų ukrainietis O. T., įtariama, tyčia nužudė du tautiečius. Taip pat pasikėsino itin žiauriai nužudyti žmogų aplinkinių gyvybėms pavojingu būdu.

Bylos duomenimis, 2018-ųjų rugpjūčio pabaigoje, kilus tarpusavio konfliktui, kaltinamasis gyvenamųjų namų kieme su peiliu nužudė savo bendradarbį, jie drauge dirbo statybose.

Vyro kūnas buvo rastas vaikams žaisti skirtoje smėlio dėžėje. Po šios nusikalstamos veikos kaltinamasis, įtariama, nuskubėjo pas tautiečius į gyvenamąjį butą ir peiliu subadė miegantį bendradarbį, jis dėl patirtų sužalojimų mirė.

Po šios nusikalstamos veikos padarymo kaltinamasis, įtariama, kėsinosi nužudyti dar vieną kolegą ir jam sunkiai sutrikdė sveikatą, tačiau šiam spėjus užsidaryti kitame kambaryje, nusprendė padegti butą ir taip atimti tautiečiui gyvybę.

REKLAMA
REKLAMA

To O. T. padaryti nepavyko, nes nors jis ir spėjo padegti lovą bei antklodę, nusikalstamos veikos nebaigė. Operatyviai atvykus specialiosioms tarnyboms gaisras buvo užgesintas, o nukentėjusiajam suteikta medicininė pagalba.

Iki šiol ukrainiečiui buvo skirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas.

Baudžiamasis kodeksas už šiuos nusikaltimus numato laisvės atėmimo bausmę nuo 8 iki 20 metų arba laisvės atėmimą iki gyvos galvos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų