REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
85
Šerėnas išlydėtas į paskutinę kelionę Fotodiena/Arnas Strumila

Gegužės 10-osios vakarą netikėtai miręs televizijos laidos „Dviračio šou“ vedėjas, ekonomikos mokslų daktaras. Vytautas Šerėnas paliko nemažai neatsakytų klausimų.

85

Gegužės 10-osios vakarą netikėtai miręs televizijos laidos „Dviračio šou“ vedėjas, ekonomikos mokslų daktaras. Vytautas Šerėnas paliko nemažai neatsakytų klausimų.

REKLAMA

Sustojus širdžiai vyras mirė savo sodyboje, nors dar tą pačią dieną jis jautėsi puikiai, bendravo su šeima ir kolegomis. 

Šiandien, antradienį, gegužės 14-ąją, paskutinė galimybė atsisveikinti su V.Šerėnu. 

Urna išnešama 12 valandą, garsus vyras laidojamas Antakalnio kapinėse. 

Atsisveikino draugai ir šeima 

Atsisveikinti su visoje Lietuvoje mylimu ir gerbiamu V. Šerėnu nuo ryto plūsta jo talento gerbėjai, mokiniai, draugai, šeimos nariai. Tarp žmonių ir ne viena garsi asmenybė, kuriai teko bendrauti būti ir V. Šerėnu. 

Likus porai minučių iki vidurdienio, prasidėjo pasiruošimas urnos išnešimui. Artimieji ir draugai, išėję iš laidojimų rūmų, nutiesė gėlių taką V.Šerėnui pagerbti.

REKLAMA
REKLAMA

Pareikšti užuojautos antradienį atvyko ilgametis Vytauto bičiulis, aktorius Rimas Šapauskas, politikas Visvaldas Matijošaitis, žurnalistas Audrius Siaurusevičius, aktorius Gediminas Storpirštis, Aistis Mickevičius, Rolandas Skaisgirys, Mantas Stonkus, Laurynas Šeškus, Jogaila Morkūnas, Algis Ramanauskas-Greitai, Robertas Aleksaitis.

REKLAMA

Ilgametis draugas Haroldas Mackevičius iš rūmų išėjo nešimas V.Šerėno nuotrauka, urną neša tėtį laidojanti duktė. 

Šiek tiek po vidurdienio Vytauto Šerėno urna atvežta į Antakalnio kapines. Čia atsisveikinti plūsta draugai, šeima talento gerbėjai, prie kapo renkasi minios žmonių, kunigas reiškia užuojautą šeimai bei artimiesiems: „Jūsų ašaros yra jūsų meilės liudijimas. Jos tik primena, kaip dar labiau Dievas visus myli.

Tai leidžia stipriau tikėti, kad Vytautas yra su Viešpačiu. Kaip bebūtų skaudu, galime padėkoti Dievui už gyvenimą, kurį jis duoda jam.“

REKLAMA
REKLAMA

Dėkojo likimui už bendrystę

Ilgametis Vytauto Šerėno draugas Arūnas Valinskas sakė negalėjęs patikėti tuo, kas įvyko: „Jei atvirai, po tokio, deja, liūdno pranešimo, tas gėris, kuris praleistas kartu su Vytuautu dirbant, gyvenant ir koncertuojant, dar neprasimuša, nes užsidėjo juodas šydas.

Tiesiog aš noriu padėkoti likimui, kad mano gyvenime buvo tie pakankamai ilgi metai darbo su juo kartu“, – kalbėjo A. Valinskas.

Artimam draugui jis negailėjo geriausių žodžių: „Jis buvo nepaprastai talentingas, nepaprastai kuklus, labai darbštus ir labai sau reiklus žmogus.

Labai labai dėkoju likimui, kad jis buvo kartu. Labai sunku suvokti, kad jo jau nebėra. Kai žmogus išeina, tu pirmiausiai turi susidėlioti tas gerąsias akimirkas, kurios buvo su juo. Ir jos turi prasimušti pro tą netekties suvokimą. Labai sunku.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto A. Valinskas pripažįsta minutėlę suabejojęs, ar ši žinia – teisingai: „Makabriškai pajuokausiu, kadangi Vytautas kandidatavo į prezidentus savo laiku, tai kai šitą žinią išgirdau, aš visų pirma pagalvojau, gal čia toks juodas pašmaikštavimas prieš prezidento rinkimus būsimus sekmadienį?

Gal čia juokas? Bet po to supratau, kad jis jau savo atjuokavo.. Tai yra labiausiai skaudu. Yra daug dalykų, kuriuos miela prisiminti, bet gal palaukim, kol susigulės.“

Negailėjo gerų žodžių

Atlikėja ir visuomenininkė Dovilė Filmanavičiūtė rašė: „Kokia netikėta ir liūdna žinia... Didelė užuojauta visiems.“

Aktorius Marius Jampolskis taip pat neliko abejingas skaudžiai žiniai: „Tiesiog nesuvokiama... Užuojauta artimiesiems, užuojauta, Hari.“

REKLAMA

„Užuojauta artimiesiems ir tau, Hari. Širdis plyšta“, – skelbė Kristina Savickytė.

Žilvinas Žvagulis taip pat išreiškė užuojautą: „Nuoširdi užuojauta, neįmanoma patikėti.“

Dainininkė Inga Jankauskaitė jam antrino: „Labai užjaučiu. Man šokas.“

Kolegos mirtis buvo netikėta ir vieną iš „peliukų“ laidoje „Dviračio žinios“ įkūnijančiam aktoriui bei televizijos laidų vedėjui Algiui Ramanauskui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų