REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos muzikos industrijoje konkurencija nuožmi, o kiekviena debiutuojanti merginų grupė turi būti nusiteikusi aršiai kovai. Antradienio, gegužės 4 d. vakarą į LNK studiją atlydėję „Žvaigždžių duetuose“ kartu su Sasha Song dainuojančią Viktoriją Suktukę, kitos dvi „Pinup Girls“ narės Julija ir Ieva demonstravo „vizitine grupės kortele“ skelbiamą seksualumą, ne pernelyg dengiamą apie susidorojimą su „Al Qaedos“ lyderiu skelbiančių marškinėlių.

REKLAMA
REKLAMA

Kol O. bin Ladeno vardas intensyviai linksniuojamas žiniasklaidoje, natūralu kad atsiranda daug pseudo herojų, pasakojančių, koks svarbus buvo jų vaidmuo Jungtinių Valstijų specialiųjų pajėgų rengtoje operacijoje. Tam, kad patektum į žiniasklaidos akiratį netgi nebūtina būti kaip nors su tuo susijusiam į, kartais užtenka gražaus kūno ir be rankovių marškinėlių su užrašu „Mes nužudėm O. bin Ladeną“.

Paklaustos apie tai, kaip jos nužudė O. bin Ladeną merginos savo paslaptimis nesidalino. Manoma, kad buvo panaudoti patys nešvariausi seksualioms moterims prieinami metodai. Taip pat, dėl savo saugumo susirūpinti rimtai turėtų atlikėja Mia, mat kaip skelbė vienas ir užrašų ant marškinėlių ji bus kitas kraujo ištroškusių „Pinup Girls“ merginų taikinys. Kokiomis priemonėmis jos tai ketina padaryti kol kas galime tik spėlioti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų