REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį ketvirtadienį, balandžio 7-ąją, TV3 laidoje „Nuodėmių dešimtukas“ garsiausias fenotipologas iš Estijos Markas Lučinas žiūrėdams į Lietuvos politikų veidus bandys atskleisti tamsiausias jų paslaptis.

REKLAMA
REKLAMA

Dar prieš savaitę Antano Nedzinsko viename socialiniame tinklalapyje išplatintas eilėraštis privertė iš nuostabos išsižioti ir dėl jo psichikos būklės sunerimti daugumą jo kolegų Seime.

REKLAMA

„Nuodėmių dešimtukas“ klausia: kas iš tiesų slepiasi po rimtų ir atsakingų politikų kaukėmis?

„Antanui reikėjo ne vestuves vaidinti, o apsimesti homoseksualu ir eiti į paradą. Jis būtų buvęs puikus europarlamentaras“, – pažvelgęs į A. Nedzinsko nuotrauką sakys M. Lučinas.

Petras Gražulis, Žilvinas Šilgalis, Viktoras Uspaskichas, Linas Karalius, Andrius Kubilius, Vytautas Šustauskas – kieno veidas slepia didžiausią paslaptį?

REKLAMA
REKLAMA

„Andrius Šedžius niekada nebus prezidentu – politikoje jam ne vieta“, „Asta Baukutė geniali provokatorė. Kada nors į Seimą ji gali atsinešti ir vibratorių“, „Arūnas Valinskas serga didybės manija, jis yra puikus kandidatas į šiuolaikinius fiurerius“, – vieną po kito negailestingai politikus vertins fenotipologas.

Tačiau vieno politiko nuotrauka privers visko mačiusį M. Lučiną sunerimti: „Šis žmogus yra pavojingas visuomenei. Jis beveik ‚psichas' su polinkiu į žiaurumą, jam jokiu būdu negalima leisti užimti aukštą postą“.

Kuriam Seimo nariui skirti šie žodžiai?

„Nuodėmių dešimtukas“ – ketvirtadieniais 19.40 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų