REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo narys Antanas Nedzinskas gali turėti didelių nemalonumų, o gal net pašalintas iš Seimo už vestuves, kurių nebuvo. Mat keliose laidose „jaunavedys„ pademonstravo neva santuokos liudijimą. Tačiau Alytaus miesto civilinės metrikacijos skyriaus vadovė tvirtina, kad tokia santuoka registruota nebuvo, o laidoje matytas popierius atrodo visai kitaip, nei santuokos liudijimas. Diskusijų laidos “Valanda su Rūta“ dalyviai klausia - kokiame rūsyje ir kokiomis staklėmis Seimo narys klastojo šį dokumentą?  Ir kiek rinkėjai gali pasitikėti Seimo nariu, demonstruojančiu dokumentų klastotes?

REKLAMA
REKLAMA

Netikros vestuvės, virtusios skandalu, vyko beveik prieš dvi savaitės. Jose, neva, susituokė Seimo narys, A. Valinsko  vadovaujamos Tautos prisikėlimo partijos narys,  Antanas Nedzinskas su bendrapartiete Greta, kuri antru numeriu balotiruojasi į Alytaus rajono savivaldybės tarybą. Pirmuoju numeriu partijos sąraše įrašytas  jaunikio tėvas.

REKLAMA

Įdomiausia, kad pakviesti į laidą “Valanda su Rūta„ vestuvių dalyviai - jaunavedžiai Antanas su Greta, piršlys Raimondas Šilanskas, partijos vadovas Arūnas Valinskas - apie tai kalbėti atsisakė iškart arba dingo likus vos kelioms valandoms iki filmavimo. Vis dėl to apie vestuves visai Lietuvai sutiko papasakoti jose armonika grojęs “Išjunk šviesą“ lyderis Valdas Burnys. “Degtinės buvo tikra, obuoliai ne plastmasiniai, piršlys pats geriausias. Jei tai ne tikros vestuvės, tai fantastika- tauta gavo, ko norėjo!"- kalbėjo linksmai muzikantas.

REKLAMA
REKLAMA

O pats tariamas jaunikis laidos rengėjus labiausiai nustebino perduodamas per draugus, kad nei telefonu negali kalbėti, nei laidoje nedalyvaus, nes šiuo metu sunkiai serga vienas jo šeimos narių ir jis budi prie ligonio lovos. Tačiau laidos rengėjams nuvykus į Nedzinskų namus, duris pravėrė tėvas ir pasakė, kad Antano namuose nėra - paskutiniu metu jis labai daug rūpinasi artėjančių rinkimų reikalais.

„Valanda su Rūta“ – ketvirtadienį 19.40 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų