REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Patinka mums tai ar ne, tačiau nuo praėjusio sekmadienio vakaro turime naują krepšinio himną. Artėjant vasarai Manto, Mios ir Marijono Mikutavičiaus atliekamas „Krepšinio himnas“ skambės vis dažniau ir, galbūt, taps pirmu rimtu konkurentu neoficialiu himnu iki šiol laikytam M. Mikutavičiaus šlageriui „Trys Milijonai“. Mintimis apie komandos sudėtį ir kitas galimas pergalės priežastis su mumis sutiko pasidalyti Mia.

REKLAMA
REKLAMA

– Ar į konkursą atėjote su tokiais pat dideliais lūkesčiais, kokių lydima čempionatui rengsis vyrų rinktinė, t.y. visus nugalėti?

REKLAMA

– Mes, kaip ir kiti atlikėjai, dalyvavome tam, kad nugalėtume – tai visiškai natūralu ir aš nematau nieko išskirtinio. Taip, tai visad malonu, nes kiekvienas žmogus tokioje situacijoje tikisi laimėti.

– Kiek siekiant pergalės svarbi buvo įspūdinga jūsų komandos sudėtis?

– Manau, daug svarbiau tai, kad pati daina yra verta dėmesio, užvedanti. Vien tai, kad visa salė dainavo priedainį nuo pradžios iki galo, daug ką pasako.

REKLAMA
REKLAMA

– Kaip vertinate tautoje kylantį pasipiktinimą, kad mes jau turime krepšinio himną,  M. Mikutavičiaus „Trys Milijonai“, todėl naujas mums nereikalingas ir niekada neprigis?

– Visų pirma, kitaip negu visi pratę manyti, „Trys Milijonai“ yra ne krepšinio, o olimpiados himnas. Tai, kad jis dabar tapatinamas su krepšinio himnu, yra ne jo autoriaus Marijono, o sirgalių nuopelnas. Kalbos apie tai, kad mes ar paties konkurso rengėjai užsiima veikla, kuri niekam nenaudinga, manau, visiškai nepagrįstos.

– Ar dažnai ketinate himną atlikti gyvai? Ar pavyks trijulei susitarti tarpusavyje, kad pasirodytumėte kartu?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– Mes visad dainuosime tik gyvai, neketiname atlikti himno pagal fonogramą. Taip pat visad būsime kartu. Tiesiog susiklostė tokia situacija, kad konkurso finalo, kuris vyko TV3 televizijoje, metu Marijonas buvo išvykęs, kai jis grįš mes galutinai sustyguosime pasirodymą ir dainuosime tik trise.

– Ar manote, kad iš fanatizmo kylantis tautinis pasididžiavimas šiemet gali būti pakankamai stiprus tam, kad krepšinio pažiūrėti grįžę emigrantai čia ir pasiliktų?

– Na, to reikėtų klausti pačių emigrantų, kurie ketina grįžti namo šia vasarą. Nežinau, ar krepšinis kartu su šia daina gali turėti tokį didelį poveikį.

REKLAMA

– Visi trys esate tikri krepšinio sirgaliai?

Taip, žinoma. Aš ir anksčiau visad žiūrėjau krepšinį, mėgstu ir pati kartais pažaisti.

– Galbūt planuojate bendrus projektus su M. Mikutavičiumi ir Mantu? Ar „komanda“ išsiskirstys kartu su vyrų rinktine?

–Kol kas nieko negaliu apie tai pasakyti, šiuo metu mes patys mėgaujamės naujuoju krepšinio himnu ir pergale, o apie tolimesnius planus kalbėti dar anksti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų