REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Čempionų komanda „Red Bull“ Valensijoje oficialiai pristatė savo naują bolidą, su kuriuo Sebastianas Vettelis pabandys apginti pasaulio čempiono titulą.

REKLAMA
REKLAMA

Iš pirmo žvilgsnio į RB7 matyti, kad Adrianas Newey pasirinko aukštesnės bolido nosies ir variklio gaubto koncepciją. Galinis sparnas taip pat akivaizdžiai skiriasi nuo RB6, tačiau detaliau bolidą apžiūrėti bus galima kiek vėliau, kai Sebastianas Vettelis išvažiuos su juo į Racardo Tormo trasą.

REKLAMA

Po kelių minučių, kai buvo pristatytas „Red Bull“ RB7, antroji Dietricho Mateschitzo komanda taip pat pristatė savo naują bolidą Valensijos techninio aptarnavimo zonoje.

STR6 panašus į 2010 metų modelį, t.y. naudota aukštesnės bolido nosies koncepcija, ir tai jau antras bolidas, kurį savarankiškai kūrė pati „Toro Rosso“ komanda.

Sebastienas Buemi ir Jaime Alguersuaris lieka komandoje 2011 metais, trečiuoju komandos pilotu, kaip buvo skelbta anksčiau, tapo buvęs Britanijos „Formulės-3“ čempionas Danielis Ricciardo, kuris į trasą išvažiuos kiekvieno 2011 metų „Didžiojo Prizo“ penktadienio treniruotėse.

REKLAMA
REKLAMA

Mercedes GP“ komanda į Valensiją atsivežė savo naują bolidą W02. Bolidas skiriasi nuo praėjusių metų bolido – labiausiai tai susiję su priekine bolido dalimi, taip pat pakeisti šoniniai pantonai, oro paėmimo angos. Pasikeitė ir bolido spalvinė gama – tarp „Mercedes GP“ spalvų dabar atsirado daugiau žalios spalvos titulinio rėmėjo „Petronas“ garbei.

Antradienį bolidą išbandyti trasoje turės galimybę abu komandos pilotai – Nico Rosbergas ir Michaelis Schumacheris.

Rossas Brawnas, „Mercedes GP“: „Visada labai įdomu stebėti, kaip naujas bolidas pirmą kartą ruošiasi išvažiuoti į trasą – šie metai taip pat ne išimtis. Po pirmo sezono, kaip gamyklinė „Mercedes Benz“ komanda, mes tikimės pasinaudoti važiuoklės ir variklio skyrių bendro darbo vaisiais. Mūsų komandoje gera techninė struktūra, mes padidinome inžinierių darbo trasoje ir bazėje efektyvumą, esu tikras, kad šiemet pagerinsime savo rezultatus visose pagrindinėse srityse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mes norime nuo sezono starto aukštai pakelti kartelę, bet jeigu tai padaryti nepavys, tuomet esame pasiruošę greitai sureaguoti ir įsitraukti į kovą. Visi mūsų komandoje su dideliu entuziazmu laukia naujo sezono.“

Michaelis Schumacheris, „Mercedes GP“: „Jaučiuosi tvirtai laukdamas naujo sezono. Mes jau ne kartą apie tai kalbėjome, bet pakartosiu dar kartą: mums pavyko žengti didelį žingsnį į priekį, neabejoju, kad šiemet mes dažniau būsime ant podiumų, idealiausia – ant jo viršutinio laiptelio!“

Nico Rosbergas, „Mercedes GP“: „Su nekantrumu laukiu sezono pradžios, šiemet turime būti stipresni, nei praėjusį sezoną. Mes norime kautis pirmose eilėse ir kovoti dėl pergalių lenktynėse. Kiekvienas darbuotojas mūsų bazėse labai įtemptai dirbo kuriant naują „Sidabrinių strėlių“ bolidą. Visi kuo greičiau nori pamatyti šio įtempto darbo rezultatus.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų