REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Populiarusis LNK projektas „Žvaigždžių duetai“ grįžta su nauja jėga. Kai atrodo, jog per ketverius šio šou metus visi balsai jau parodyti ir visos dainos sudainuotos, „Duetų“ scenos uždainuoja tokie žmonės, kurių talentas ir išradingumas priverčia aiktelėti.

REKLAMA
REKLAMA

Penktojo, jubiliejinio sezono vakarą šį šeštadienį žiūrovams prisistatys naujos septynios poros, sudarytos iš dainavimo entuziastų ir profesionalų : šokėjas Andrius Butkus ir Ona Kolobovaitė, ralio čempionas Arūnas Strumskis ir Renata Voitechovskaja, aktorius Jokūbas Bareikis ir Evelina Sašenko, renginių organizatorė Agnė Armoškaitė ir Karolis Ramoška, prodiuserė, fotografė ir keliautoja Jurga Anusauskienė ir Evelina Anusauskaitė, aktorius Mantas Stonkus ir Vilija Matačiūnaitė bei choreografė Lola Sakanis ir dainininkas Gaudentas Janušas.

REKLAMA

Penktojo sezono premjerinėje laidoje komisijoje dirbo Vytautas Juozapaitis, Donatas Katkus, Kristina Kazlauskaitė ir Povilas Vanagas.

Vakaras prasidės tikru viesulu – dešimt metų Lietuvoje gyvenanti graikė choreografė ir restoranų valdytoja Lola Sakanis uždainavo taip, kad komisija nelabai suprato, kuris profesionalas, kuris – mėgėjas.

Jokūbas Bareikis, uždainavęs su Evelina Sašenko, komisijos narei Kristinai Kazlauskaitei priminė jo tėvą Saulių Bareikį, su kuriuo ji kadais nuostabiame miuzikle sudainavo Romeo ir Džiuljetą. „Bet nebijok, Jokūbai, tu ne mūsų sūnus“, – juokėsi Kazlauskaitė, tiesa, maišydama Jokūbo ir Sauliaus vardus.

REKLAMA
REKLAMA

Mantas Stonkus scenoje pasirodė su Vilija, tačiau Donatui Katkui pasirodė, kad jiedu dainuoja nematydami vienas kito, kaip per „skaipą“. O Kazlauskaitė prisipažino „užuodžianti gerą porą“... „Dainavimas – tai kelias į moters širdį, – savo antrininkui M. Stonkui sakė R. Vilkončius, žvelgdamas į Viliją. – Ar galima tikėtis intrigų?“ Užkluptas klausimo apie moteris M. Stonkus rėžė savo antrininkui: „Į snukį nori?“.

Agnė Armoškaitė su partneriu nustebino komisijos narius stilingu pasirodymu ir susižėrė gerus įvertinimus. „Tikėjausi, kad bus blogiau“, – prisipažino komisijos pirmininkas V. Juozapaitis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Donatas Katkus scenos karamelių karamelei Onai Kolobovaitei siuntė oro bučinius, Jurga Anusauskienė gerėjosi komplimentais, kad su dukra atrodo lyg būtų seserys, o Renatos Voitechovskajos lenktynininkas visus sužavėjo puikiu humoro jausmu. Jis išgelbėjo Renatą nuo provokuojančio klausimo, kuria pavara startavo „Duetuose“. „Iš kur Renatai žinoti – ji važinėja automatine pavarų dėže“, – juokėsi Strumskis.

Tačiau labiausiai nuskilo žaviajai Ingai Valinskienei. Ji „Žvaigždžių duetų“ scenoje debiutavo su Povilu Vanagu. Jis sutiko padainuoti projekte svečio teisėmis. „Prieš išeinant man viena kolegė sakė: kaip tau pasisekė, kad dainuosi su Vanagu. Jis toks gražus“. Visą dainą pražiūrėjau į Povilą – bet tikrai gražus“.

Kol kas Povilas vanagas sudainavo  tik vieną dainą, bet, kai turės, laiko, pažadėjo atskristi į „Žvaigždžių duetus“.

„Žvaigždžių duetų“ penktojo sezono premjera – jau šį šeštadienį 19 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų