REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Interneto piratai BitTorrent artėjant Naujiesiems metams paviešino šventinės savaitės kino TOP 10. Jie suskaičiavo, kuriuos filmus per paskutinę metų savaitę internautai ir piratai norėjo pažiūrėti dažniausiai ir kuriuos dažniausiai parsisiųsdavo.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoje vietoje atsidūrė filmas „Tronas. Palikimas“ („TRON. Legacy“). 1982 metais sukurta juosta „Tronas“ turi dar vieną istorijos tęsinį, kuriame – įtampos ir nuotykių kupinas pasakojimas apie virtualų pasaulį, keliones ir pavojus jame.

REKLAMA

Antroje vietoje atsirado filmas „Pradžia“ („Inception“). Juota, kurios pagrindinis vaidmuo atiteko seksualiajam Leonardo Di Caprio, pasakoja apie paslaptingą sapnų pasaulį, kurį įmanoma panaudoti taikos ir gėrio užtikrinimui. Tačiau niekas negali užtikrinti, kad net jūsų nuosavame sapne viskas vyks taip, kaip norite jūs.

Trečioje vietoje filmas „Turistas“, kuriame vaidina ryškiausios kino žvaigždės: Johnny Deppas ir Angelina Jolie. Čia Johhny Deppas virto vyruku sužeista širdimi, na, o Angelina Jolie tiesiog kirto jo kelią. Ir istorija prasidėjo...

Šitaip atrodo tolesnės piratų kino TOP 10 vietos.

4. Death Race 2

5. Buried

6. The Social Network

7. Unstoppable

8. The Chronicles of Narnia: The Voyage of Dawn Treader

9. And Soon The Darkness

10. Alpha and Omega

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų