REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Happyendless“ pristato naują radijo singlą pavadinimu „Golden Olympic“. Tai antroji daina iš grupės antrojo albumo, kuris pasirodys 2011 m. pradžioje. Pasak “Happyendless" narių, „Golden Olympic“ yra duoklė olimpinėms žaidynėms ir bandymas sportinę dvasią išreikšti garsu.

REKLAMA
REKLAMA

„Golden Olympic“ stipriai skiriasi nuo paskutiniojo saldžiojo radijo singlo „Sweet Sweet Super Sweet“ ir pasakoja apie atkaklias valios pastangas bei išlietą prakaitą siekiant tikslo.

REKLAMA

„Tai yra sporto ir aistros išraiška muzikoje, duoklė olimpinėms žaidynėms ir bandymas sportinę dvasią išreikšti garsu. Esminė mintis yra ta, kad prakaitas išduoda kaip tu stengiesi ir, jeigu nori kažką gauti, turi dar daugiau atiduoti. „Prakaitas yra įrodymas“ – tokie pirmieji dainos žodžiai“, – sako grupės vokalistas Saulius Prūsaitis.

Įrašytas griūvant garso studijos pastatui ir pabaigtas Rygoje

Kūrinys „Golden Olympic“ baigtas įrašyti paskutinėmis akimirkomis prieš nugriaunant Lietuvos kino studijos pastatą kur buvo įsikūrusi „Happyendless“ įrašų studija. Kol ieškoma naujų patalpų grupės darbui, naujasis kūrinys baigtas įrašinėti Rygoje esančioje garso studijoje „Sounddivision“.

REKLAMA
REKLAMA

Gulėjo kompiuteryje 3 metus

Grupės nariams sunku prisiminti kada pradėta kurti „Golden Olympic“. „Kaip dažnai tai nutinka, daina gulėjo kompiuteryje gal tris metus, kol pagaliau vieną ją pabaigėme, kai tapo aišku, jog norime papasakoti apie aistrą visame kame. Tiek sporte, tiek, muzikoje, tiek gyvenime. Kai tavyje dega idėja, gali kalnus nuversti, tik nereikia pamiršti, kad kalnai patys nuo idėjos neims vartytis, jeigu neįdėsi daug pastangų. O įgyvendinus savo idėją,  jau laukia kita“, – apie kūrinį „Golden Olympic“ pasakoja Saulius Prūsaitis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Fotosesija per 10 sekundžių

Vilniaus lengvosios atletikos manieže įvyko improvizuota kūrinio foto sesija. Grupės nariai juokauja, kad geriausius kadrus buvo stengiamasi išgauti per tokį pati trumpą laiką, kokio reikia 100 metrų sprintui nubėgti. „Bėgimo takelis ne garso studija, čia nėra laiko svaigti apie dainos idėją visą dieną. Fotografas turėdavo suspėti pagauti reikiamą kadrą iki pirmo „šūvio“ prie starto linijos arba per tas 10 sekundžių kurių reikia 100 metrų nubėgti. Tokios foto sesijos privalumas, kad nespėjome net pastebėti jos pradžios, kai jau buvo laikas eiti namo ir leisti prakaitą lieti tikriems Lietuvos sportininkams“, – apie „Golden Olympic“ foto sesiją pasakojo „Happyendless“ nariai.

REKLAMA

Albumas ir vaizdo klipas – jau čia pat

„Golden Olympic“ yra antroji daina iš būsimo „Happyendless“ albumo, kuris pasirodys 2011 m. pradžioje ir vadinsis „Visit an Exhibition“. Šiuo metu grupė planuoja susitelkti ties „Golden Olympic“ vaizdo klipo filmavimo darbais kartu su režisieriumi Slavomiru Leontjevu, kuris atsakingas ir už tokių „Happyendless“ kūrinių vaizdo klipus kaip „Power Forever“ bei „Hello Come On“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų