REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausiame lietuviškame Kristijono Vildžiūno filme „Kai apkabinsiu tave“ pasirodo ne tik Lietuvos įžymybių šeimos nariai, bet ir Q. Tarantino filme pasirodžiusio vieno iš pagrindinių aktorių žmona ir sūnus.

REKLAMA
REKLAMA

Quentino Tarantino filmas „Negarbingi šunsnukiai“ vokiečių aktoriui Martinui Wuttkei atnešė pasaulinį pripažinimą. Filme aktorius suvaidino Adolfą Hitlerį, ir už taletingą vaidybą gavo apdovanojimą.

REKLAMA

Tuo tarpu, kol M. Wuttke dirbo su Q. Tarantinu, jo šeima filmavosi lietuvių režisieriaus Kristijono Vildžiūno pilnametražiniame filme. Jau šį penktadienį  pasirodysiančiame filme vaidina ne tik M. Wuttkes žmona Margarita Broich, bet ir jų sūnus Franz Broich Wuttke. Ponia M. Broich – garsi Vokietijos teatro, televizijos ir kino aktorė, kurios filmografijoje – ir „Oskarą“ pelniusi Stephen'o Daldry juosta su Kate Winslet ir Ralph Phiennes „Skaitovas“ (org. „Reader“).

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat filme „Kai apkabinsiu tave“ daugelis atpažins ir žinomos lietuviškos muzikos grupės „Skamp“ nario Viliaus Alesiaus brolį Vincą Alesių. Diplomuotas vokiečių kalbos specialistas filme suvaidino vokiečių agentą  ir taip neoficialiai pradėjo savo aktoriaus karjerą.

Filmas „Kai apkabinsiu tave“ pasakoja autentišką Antrojo pasaulinio karo išskirtų tėvo ir dukros istoriją. Po 20 metų jie bando susitikti Berlyne. KGB žvalgybos agentai ima globoti į šį miestą  iš Tarybų Lietuvos atvykusį tėvą. Jie, pasinaudodami juo, bando į Rytus įsivilioti ir iš JAV į Vakarų Berlyną atvykusią dukrą. Paveikta nepasitikėjimu persmelktos miesto atmosferos ji bijo peržengti Vakarų Berlyno ribą.

„Kai apkabinsiu tave“ kinuose jau nuo šio penktadienio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų