REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sostinėje esančiame „Olialia“ klube gruodžio 3-iąją išvysime kvapą gniaužiantį reginį: ant scenos pasirodys dainomis ir ekstravagantišku įvaizdžiu visame pasaulyje išgarsėjusi scenos dievaitė Lady Gaga! Tiesa, bent kol kas ši ekscentriškoji JAV žvaigždė neplanuoja vykti į Lietuvą – ją vienam vakarui įkūnys talentinga mūsų šalies atlikėja Mia, kuri tyčia ar netyčia taip pat yra pelniusi ne mažesnės skandalistės vardą.

REKLAMA
REKLAMA

Mia, sakyk: su kuo mes dabar kalbamės – su amerikiečių dainininke Lady Gaga ar puikaus balso lietuvių atlikėja Mia?

REKLAMA

Dabar jūs kalbate ne su Lady Gaga, bet su Mia! Atlikėjas, kaip ir aktorius, kai dirba, įsikūnija į personažą, bet gyvenime tu būni savimi, nebandai į ką nors įsikūnyti. Tikrai neturiu jokių psichologinių problemų – esu tikrai labai sveiko proto moteris. Bent kol kas aš nesiruošiu būti Lady Gaga! Ir toliau ruošiuosi būti Mia!

Kodėl verta gruodžio 3-iąją atvykti į Lady Gagai skirtą renginį?

Todėl, kad verta pamatyti Lady Gagą, kurios dar nebuvo Lietuvoje. Jau nuo rugpjūčio intensyviai tobuliname Lady Gagos projektą, labai daug skiriame jėgų šiam darbui, tai kartais netgi sakau, kad Lady Gagą sapnuoju naktimis... (Juokiasi.) Tikrai, ir šiąnakt ją sapnavau. Sakau, kada nors mes turbūt su ja susitiksime, nes tie sapnai yra tokie realistiški. Man ji pasidarė tokia artima. Galiu pasakyti, kad labai smagu ir miela bendrauti su Lady Gaga. Bent sapnuose. (Šypsosi.)

REKLAMA
REKLAMA

Gal esi buvusi šios pasaulinio lygio žvaigždės koncerte?

Nesu. Bet jos pasirodymų esu mačiusi per „YouTube“. O jos hitas „Bad Romance“ – tai buvo mano dainų daina. Mes ją atlikome TV3 projekte „Chorų karai“ – tai man buvo viena geriausia mūsų dainų, gal todėl, kad ir mums patiems ji beprotiškai patiko.

Ar tau sunku įkūnyti tokią skandalingą atlikėją?

Ne, nesunku, nes šiek tiek su ja esame panašios. Tačiau kaip ją įkūnysiu, tai jau yra mano sceninė paslaptis, kurios nenorėčiau išduoti.

Kuo tu ir skandalinga Lady Gagos asmenybė esate panašios?

Turbūt savo elgsena, išprotėjimu, skandalais. Nors aš iš tikrųjų nesu kažkokia didelė skandalistė, tie skandalai prie manęs patys limpa. Aš tikrai jų neieškau, specialiai jų nekuriu. Tai šioje vietoje mes esame labai panašios. Gal kiek panašus ir mūsų balso tembras, todėl tikrai nėra sunku dainuoti jos dainas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip vertini ekstravagantišką Lady Gagos įvaizdį?

Jis man labai patinka. Tačiau klysta tie, kurie mano, kad per albumo pristatymą mano dėvimi kostiumai buvo nukopijuoti nuo Lady Gagos įvaizdžio. Galiu pasakyti, kad tuos sceninius apdarus man kūrė mergaitės, kurios labai domisi mada, o visa ta ekstravagancija buvo tų metų mados klyksmas. Ir nebūtinai tik viena Lady Gaga turi tai žinoti.

Kai kuriais stiliaus sprendimais ir pati nenusileidi scenos dievaitei...

Taip, aš jau nuo keturiolikos metų norėjau atrodyti kitokia, todėl avėdavau labai įspūdingus batus jau tuo metu, kai Leidi Gagos dar nebuvo popmuzikos scenoje. Mokykloje buvau labai gera mokinė, bet kartu ir maištinga. Pati pirmoji nosyje įsivėriau auskarą. Atsimenu, kai grįžau namo, močiutė iškart man pasakė: „Šito tai jau tikrai nebus, išsiverk“. Tokius skausmus kentėjau, o antrą dieną jau turėjau išsiverti auskarą iš nosies.

REKLAMA

Kokių dar išvaizdos eksperimentams pasiryžai mokykloje?

Pirmoji mokykloje geltonai nusidažiau plaukus ir paskui labai gailėjausi, nes turėjau nusikirpti iki tol buvusius ilgus, gražius ir storus plaukus – aštuoneriais metais vyresnė sesuo juos nubalino labai „puikiais“ dažais. (Juokiasi.) Galiausiai pradėjau dėvėti ilgus sijonus, ilgas sukneles ir tapau gote, tada atsirado didelių platformų batų, visokių įdomių kepurių, kad tik atrodyčiau kitaip negu visi. Ir man tai patiko, aš tuo metu taip atskleidžiau savo asmenybę.

REKLAMA

Ar išdrįstum apsivilkti suknelę iš žalios mėsos, kaip tai buvo padariusi Lady Gaga?

Gal tiek išprotėjusi nesu... (Juokiasi.) Aš mėsos gabalais apsikarsčiusi nevaikščiosiu, nes, mano supratimu, ne kanibalas esu. Pirmiausia įsivaizduoju, kad toks drabužis turėtų būti nepatogus, ir koks kvapas nuo jo turėtų sklisti... Man tai atrodo kažkoks absurdas.

Gal tokiu poelgiu ji norėjo pasauliui perduoti žinutę: nežudykime gyvūnų...

O gal ji kaip tik norėjo perduoti mintį: žudykime gyvūnus! Tačiau toks jos poelgis manęs nešokiravo. Šiame gyvenime manęs, matyt, niekas nebegali šokiruoti ar nustebinti. Tiesiog tai man pasirodė labai keista ir nejauku...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kuo dar nepatinka Lady Gagos įvaizdis?

Man nepatinka, kai ji čiupinėja save. Man atrodo, tai negražu. Jeigu jau moteris save čiupinėja, ji turi tai daryti gražiai, o ne taip gašliai.

Bet, Mia, žmonėms tu dažnai ir sudarai tokios pat ekscentriškos ir arogantiškos asmenybės įvaizdį...

Taip tik jums atrodo! Nesistengiu niekam nieko įrodinėti, kokia esu, tokia esu. Žinau vieną labai teisingą frazę: „Man nesvarbu, ką jūs apie mane galvojate, nes aš apie jus visai negalvoju“. Čia yra mano gyvenimo kredo. Gal tai iš tikrųjų labai arogantiškai nuskambės, bet tai tiesa: man svarbu, ką apie mane galvoja artimieji, o ką galvoja kiti, tai ne mano reikalas, tai yra jau jų problema.

REKLAMA

Kokių keistenybių turi Mia?

Esu labai keista... (Juokiasi.) Dauguma žmonių tikriausiai valgo kiekvieną dieną, o aš – ne kiekvieną. Būna, sugalvoju šiandien nevalgyti ir geriu tik mineralų prisodrintą vandenį. Kita keistenybė – kad anksčiau nei antrą ar trečią valandą nakties negaliu nueiti miegoti, o kartais galiu taip prasėdėti ir iki šešių ryto, nors ir reikia anksti keltis. Gal šou verslo žmonėms toks režimas yra labai normalus, bet paprasti žmonės, žinau, eina miegoti ganėtinai anksti.

O silpnybės... Kokių jų turi?

Jaučiu silpnybę batams. Stengiuosi jų Lietuvoje nepirkti, nes čia nėra gražių batų. Taip pat man nepatinka ir individualiai siuvami batai. Man pats svarbiausias dalykas – batų kulnas. Pasakysiu taip: nėra per aukštų kulnų. Atkreipkite dėmesį į moters laikyseną, kada ji stovi be kulnų ir su aukštakulniais. Kai moteris avi aukštakulniais, jos laikysena visai kitokia – ji išsitiesia, ištiesia galvą, iškart atsiranda pasitikėjimas savimi. Kaip ir batams, tokią silpnybę jaučiu ir apatiniam trikotažui... Reikės kada taip pasirodyti. (Juokiasi.)

O gal „Olialia“ klube pasižiūrėti į Leidi Gagą užklys ir buvęs (?) sužadėtinis verslininkas Radvilas Bubelis?

Apie tai nenoriu kalbėti... Negalėčiau atsakyti į šitą klausimą, nežinau ir apie tai net nesinori kalbėti...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų