REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seksualiausia metų moterimi išrinkta dainininkė Mia paskelbė apie savo skyrybas su sužadėtiniu verslininku Radvilu Bubeliu. Neseniai kalbėjusi apie vestuves ir bendrą ateitį su Radvilu, Mia išdėstė visas skyrybų peripetijas. Esą nesutapo jos ir Radvilo charakteriai, santykiams sutrukdė ambicijos ir taip toliau, ir taip toliau. Tačiau įdomiausia yra tai, kad Mia paskelbė išmetusi Radvilo jai dovanotą sužadėtuvių žiedą su briliantu, kuris kainavo net penkiolika tūkstančių litų!

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau netikėtai į LNK laidos „Kažkas atsitiko“ redakciją paskambino pilietis, nenorėjęs atskleisti savo vardo ir pasakė neva žinantis, kur Mia išmetė žiedą. Esą Mia žiedo visai neišmetė, o pametė! Liudininkas pasakojo, kad pamatė dainininkę raudančią ir ropojančią ant grindinio bei ieškančią prabangaus žiedelio vienoje Vilniaus miesto gatvelėje.

REKLAMA

Į redakciją paskambinęs tos pačios gatvės gyventojas kitą dieną per savo buto langus pamatė tarnybinius automobilius, iš kurių lipo santechnikų brigada. O jiems iš paskos ir Mia. Santechnikai atidarinėjo kanalizacijos šulinių dangčius, rausė žemę, bandydami rasti vertingą žiedą su briliantais. Liudininkas pasakojo, kad, pasitelkus specialistus, paieškos tęsėsi net tris paras!

Mios žiedo paieškos ir tiksli vieta, kur šiuo metu gali rūdyti dainininkės sužadėtuvių žiedelis, bus atskleista jau pirmadienį 20.30 val. LNK laidoje „Kažkas atsitiko“ su Oksana Pikul ir Karoliu Sakalausku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų