REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV automobiliniuose interneto leidiniuose ir bloguose jau pusmetį klaidžiojo informacija, apie itin keistą naują „Nissan“ modelį, kuris bus gaminamas naudojant puikiai žinomo „Nissan Murano“ platformą. Dabar jau pristatytos pirmos oficialios visureigio ir kabrioleto hibrido “Nissan Murano CrossCabriolet" nuotraukos.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmą nuotrauką „Nissan" paskelbė socialiniame tinkle „Facebook“.  Žvelgiant iš Europos, ši naujovė sukelia itin prieštaringus jausmus. Na, bet europiečiams JAV automobilinė kultūra visuomet buvo sunkiai suprantama, o ši „Nissan“ naujovė kuriama būtent JAV rinkai.

REKLAMA

Panašu, kad „Nissan“ marketingo specialistai sugalvojo vienu šūviu nušauti kelis zuikius. Tokios koncepcijos masinės gamybos automobilių šiame amžiuje dar nėra pasiūlęs joks gamintojas.

Elektroninėje erdvėje apie šį „mišrūną“ informacijos dar nėra nedaug. Žinoma, kad automobilio salone bus keturi komfortiški ir reguliuojami krėslai. Niekur nedings keturių ratų pavara ir aukšta prošvaisa. Automobilis debiutuos netrukus prasidėsiančioje Los Andželo automobilių parodoje. Pirkėjai tokį automobilį įsigyti galės jau kitų metų pirmoje pusėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų