REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neseniai oficialiai pranešę apie žlugusią santuoką aktoriai Courtney Cox-Arquette ir Davidas Arquette'as skiriasi gyvenime, bet ne kino ekrane – kitąmet pasirodysiančiame filme „Klyksmas 4“ aktoriai vaidina drauge.

REKLAMA
REKLAMA

Spalio 12-ąją aktorių pora oficialiai patvirtino seniai sklandžiausias kalbas, jog jų 11 metų gyvavusi santuoka žlugo. Aktoriai pranešė, kad jau kurį laiką gyvena atskirai ir apie bendrą šeimos gyvenimą nebegali būti nė kalbos. Netrukus Davidas Arquette'as viešai atskleidė, kad ilgametę jų santuoką sužlugdė trumpas jo romanas su pradedančiąja aktore Jasmine Waltz, bet tikina, kad su žmona jie jau seniai buvo susitarę duoti vienas kitam laisvę ir leisti susitikinėti su kitais asmenimis.

REKLAMA

D. Arquette'as teigia, kad Courtney visuomet jaus didelę pagarbą, nes ji yra nuostabi moteris, motina ir juos sieja stiprus emocinis ryšys. Pora augina šešerių metų dukterį Coco.

Netrukus aktorius drauge bus galima išvysti ketvirtojoje filmo „Klyksmas“ dalyje. Siaubo trileris poros gyvenime buvo lemtingas. Būtent pirmosios „Klyksmo“ dalies filmavimo aikštelėje 1996 metais aktoriai ir susipažino, o po trejų metų susituokė San Franciske.

Filme „Klyksmas 4“ kartu su besiskiriančia įžymybių pora vaidina ir daugiau Holivudo žvaigždžių: Neve Campbell, Kristen Bell, Anna Paquin, Shenae Grimes, Emma Roberts, Hayden Panettiere.

Pasaulinė filmo premjera numatyta kitų metų balandžio 15 dieną. Jos sulauks ir Lietuvos žiūrovai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų