REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Veiksmo filmų žvaigždė Sylvesteris Stallone visai neseniai sulaukė pasiūlymo dalyvauti populiariame JAV šokių projekte „Dancing With The Stars“ („Šokiai su žvaigždėmis“), tačiau šokančio aktoriaus žiūrovai nepamatys – S. Stallone pasiūlymą atmetė.

REKLAMA
REKLAMA

Populiaraus JAV šokių projekto „Dancing With The Stars“ pasiūlymo šokti naujajame laidos sezone sulaukė ne tik labiau kietais kumščiais, o ne grakščiais judesiais garsėjantis S. Stallone, bet ir socialinio tinklo „Facebook“ įkūrėjas Markas Zuckerbergas, buvusi JAV valstybės sekretorė Condoleezza Rice, multimilijonierius verslininkas Ričardas Bransonas. Visi jie, projekto organizatorių liūdesiui, dalyvauti atsisakė.

REKLAMA

Šių metų „Dancing With The Stars“ sezone žiūrovams akis teks ganyti į „gelbėtojo“ Davido Hasselhoffo, MTV šou „The Hill“ žvaigždutės Audrinos Patridge, filmo „Purvini šokiai“ („Dirty Dancing“) aktorės Jennifer Grey, ritmenbliuzo dainininkės Brandy šokius.

Sylvesteris Stallone pasiūlymą pasirodyti visų Amerikos žvaigždžių geidžiamoje laidoje atmetė dėl laiko stokos. Šiuo metu veiksmo filmų žvaigždė aktyviai pristato naujausią savo veiksmo filmą „Nesunaikinami“.

REKLAMA
REKLAMA

S. Stallone šiame filme ne tik vaidina, bet ir yra jo prodiuseris, režisierius ir scenaristas, tad gerai apgalvojęs šokių projekto pasiūlymą, nusprendė, kad sėstis ant dar vienos profesijos kėdės – jau būtų per daug.

Kino kritikų ir žiūrovų vyriškiausiu metų filmu tituluotas trileris „Nesunaikinami“ šiuo metu rodomas ir Lietuvos kino teatruose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų