REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Moksleiviai ir studentai Rugsėjo 1-osios vakarą galėjo tik liūdnai atsidusti – apniukęs dangus, šaltis ir vis prapliumpantis lietus sugadino daugelio planus vakarą praleisti grandiozinėje mokslo metų pradžiai skirtoje šventėje. Į antrąjį Vingio parke vykusį renginį šiemet susirinko kur kas mažiau prasidėjusius naujus mokslo metus atšvęsti pasiryžusių jaunuolių.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto veikti čia buvo ką. Net ir lynojant lietui daugelis savo jėgas išbandė Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VGTU) turistų klube, pasikalbėjo su „knygomis“, esančiomis „Gyvojoje bibliotekoje“, lankėsi „Raudonojo kryžiaus“ palapinėje, žaidė žaidimus.

REKLAMA

Šiemet „Rugsėjo 1-osios“ šventės organizatoriai muzikantus kvietė net į tris scenas: viena buvo skirta roko gerbėjams, kita – radijo stoties „Zip Fm“ palaikomiems muzikantams, o trečioji – populiariajai ir studentiškai muzikai.

Būriams skėčiais ir guminiais batais apsiginklavusių bei linkusių ignoruoti vėsų orą bei lietų jaunuolių grojo „Biplan“, privertę sušilti net ir ne pačius ištikimiausius grupės gerbėjus. Laimingiausieji trečiadienio vakarą netgi galėjo „patampyti“ Makso Melmano gitaros stygas.

REKLAMA
REKLAMA

Naują programą pristatė Jurga Šeduikytė su Virus J. Mergina dar prieš savaitę prisipažino, jog ši Rugsėjo 1-oji ypatinga ir jai, nes ji ne tik vėl imsis mokslų, bet ir kone pirmą sykį šios dienos nuoširdžiai laukė.

Elektroninės muzikos dozę susirinkusiems dovanojo Ryralio DJs bei Andy Lau, o renginiui pasiekus kulminaciją groję „G&G Sindikato“ reperiai įkaitino ir tuos, kurie visą šventę linksminosi pasyviai.

Kitaip nei daugelyje koncertų, šiame jaunuolių rankose nebuvo matyti alkoholinių gėrimų butelių. Spaudos konferencijoje tvirtinę, jog praėjusiais metais sulaukė pagyrų dėl tvarkos, šventės organizatoriai kartelės nenuleido ir šiemet: „Rugsėjo 1-osios“ šventės dalyviai buvo kaip niekad tvarkingi ir kultūringi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų