REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prikalbinti Vytautą Šustauską atviram pokalbiui apie asmeninį gyvenimą nėra taip paprasta, tačiau po ilgų derybų Vytautas sutiko įsiliesti LNK laidos „Neišgalvoti gyvenimai“ žurnalistus į savo namus. „Iki šio niekas čia nėra kojos įkėlęs. Nežinau, kas man pasidarė. Gal širdis suminkštėjo“, – prisipažins skandalistas Vytautas Šustauskas, pirmą kartą atvirai pasiryžęs papasakoti viską apie savo gyvenimo moteris, tris santuokas ir galų gale atrastą šeimyninę laimę su širdies drauge Jolanta.

REKLAMA
REKLAMA

„Jei galėčiau ką pakeisti, „ženyčiausi“ tik sulaukęs šešiasdešimties. Nes tai, ką patyriau su savo žmonomis, buvo toli gražu ne patys maloniausi gyvenimo metai. Viena iš mano buvusių buvo tokia arši, kad net mano partiečiai yra gavę nuo jos į kaulus“, – atviraus Vytautas. Ubagų karaliumi tituluojamas vyriškis bus atviras – ir jis pats tos pačios žmonos ne kartą buvo auklėtas kumščiu. „Nuo jos bėgau kaip velnias nuo kryžiaus, palikdamas viską, ką turėjau, uždirbau. Kad tik daugiau bendrauti nereikėtų“, – apie įvykusias skyrybas pasakos Šustauskas.

REKLAMA

Dabar visos Vytauto sielos užgijo. Priežastis – meilė kruopščiai nuo žiniasklaidos slepiamai Jolantai. Tačiau šįkart buvęs Kauno meras pasiryžęs atskleisti didžiausias savo asmeninio gyvenimo paslaptis...

Antros laidos istorija – skandalais ir nesibaigiančiais siurprizais garsėjančios Erikos Santos išpažintis apie santuoką, gyvenimo vyrą ir kuriamo naujo gyvenimo planus. Išskirtinis Erikos Santos vyro portugalo Sheu Santos interviu – laidoje „neišgalvoti gyvenimai“ antradienį, 20.30 val. per LNK su Rolandu Vilkončiumi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų