REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Adamas Sandleris buvo apimtas didelio džiaugsmo, kuomet išsipildė jo sena svajonė suvaidinti kartu su „Fridos“ žvaigžde Salma Hayek. Abu aktoriai kartu pasirodys  komedijoje „Nebrendylos“.

REKLAMA
REKLAMA

Filmų „Klik. Arba gyvenimas pagreitintai“ bei „Su kirpėju Zohanu geriau nejuokauk!“ žvaigždė Adamas Sandleris, auginantis dvi dukras su žmona Jacqueline Titone, jau daugelį metų troško vaidinti kartu su žaviąja brunete ir prisipažįsta, jog susitikimas „Nebrendylų“ filmavimo aikštelėje buvo lyg svajonės išsipildymas.

REKLAMA

„Mes su Salma (akt. Salma Hayek) jau seniai kalbėjome apie galimybę kartu pasirodyti bendrame filme. Aš esu pats didžiausias jos fanas. Vienu metu jau beveik buvome sutarę dėl vaidmens filme „Su kirpėju Zohanu geriau nejuokauk!“ bei dar keliuose filmuose, tačiau bendradarbiavimui tuo metu sukliudė netinkamos aplinkybės“, – apie bandymus prisivilioti aktorę į savo filmus atskleidė Adamas Sandleris.

„Ir būtent dabar atėjo tam pats tinkamiausias laikas. Praleidau gerą laiką vaidindamas jos vyrą. Galiu pasakyti tik tiek, kad ji- nuostabi aktorė ir draugė“, – susižavėjimo aktore neslėpė Adamas Sandleris.

REKLAMA
REKLAMA

Tik kažin ar tokiomis geromis emocijomis gali pasidalinti ir pati Salma Hayek. Pastaroji, reklamuodama šį filmą viename iš TV šou, taip išsigando studijoje netikėtai pasirodžiusios gyvatės, jog užšoko ant greta sėdėjusios kolegės kėdės. Niekas toje situacijoje nenukentėjo, tačiau ją apibudindama aktorė teigia, jog  taip isteriškai sureagavusi, nes esą paniškai bijo pastarųjų šliužų.

„Baisiausiai atrodė tai, kad visi išsilakstė ir niekas nesiruošė mums padėti. Tą akimirką atrodė lyg būtų prabėgę metai, kol kažkas ėmėsi veiksmų. Ten buvo pilna žmonių, tačiau kurį laiką niekas neatėjo į pagalbą“, – viename iš interviu guodėsi aktorė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tokia situacija Salmai Hayek nutiko ne pirmą kartą. Filmuojant tą patį filmą „Nebrendylos“ viena iš gyvačių pasirodė ir filmavimo aikštelėje.

Aktorė prisimena: „Aktorius Kevinas Jamesas taip pat liguistai bijo gyvačių kaip ir aš. Todėl tą akimirką mes abu visiškai vienodai pradėjome rėkti ir blaškytis po aikštelę.“

Komedija „Nebrendylos“ pasakoja apie penkis mokyklos laikų draugus po daugelio metų vėl susitinkančius ir suprantančius, kad užaugti nebūtinai reiškia suaugti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų